Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Väskor och ryggsäckar

Väskor och ryggsäckar vattensport och fiske

Hitta ett brett utbud av Väskor och ryggsäckar-produkter för vattensport och fiske. Upptäck de bästa erbjudandena på waveinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Väskor och ryggsäckar

Märken i Väskor och ryggsäckar

Hur väljer man rätt väskor och lådor för fiske?

Att välja rätt väskor och lådor för fiske innebär att man överväger faktorer som typen av fiske, mängden och typen av redskap du bär och dina personliga preferenser för organisation och bekvämlighet. Här är en guide som hjälper dig att välja lämpliga väskor och lådor för fiske:

Typ av fiske: Tänk på vilken typ av fiske du kommer att göra – oavsett om det är sötvatten, saltvatten, flugfiske, isfiske eller strandfiske. Olika typer av fiske kan kräva specifika redskap och förvaringslösningar.
Väska eller lådatyp: Fiskeredskapsväskor, ryggsäckar, redskapslådor och förvaringsbehållare är vanliga alternativ. Redskapsväskor är mångsidiga och har fack och fickor för att organisera redskap, medan redskapslådor ger segmenterad förvaring för beten, krokar och annat redskap.
Storlek och kapacitet: Bestäm hur mycket redskap du behöver bära. Välj en väska eller låda med tillräckligt med utrymme för att rymma din fiskeutrustning, rullar, beten, linor, bete och eventuella extra tillbehör.
Material och hållbarhet: Leta efter väskor eller lådor gjorda av hållbara och vattentäta material som nylon, polyester eller hårdplast som tål exponering för vatten, sol och slitage.
Organisation och fack: Välj väskor eller lådor med flera fack, fickor, avdelare och brickor. Detta hjälper till att hålla din utrustning organiserad, lättillgänglig och förhindrar trassel eller förväxlingar.
Bärbarhet och komfort: Tänk på bäralternativen. Fiskeredskapsväskor i ryggsäcksstil ger handsfree bekvämlighet, medan axelremmar eller handtag på lådor erbjuder portabilitet. Välj en design som passar din komfort och lätthet att transportera.
Vattentäta eller vattentäta funktioner: Speciellt för saltvattenfiske eller situationer där din utrustning kan bli blöt, överväg väskor eller lådor med vattentäta dragkedjor, förseglade sömmar eller vattentäta beläggningar för att skydda din utrustning.
Mångsidighet och anpassning: Vissa väskor eller lådor erbjuder anpassningsbara fack eller modulära system som låter dig justera layouten för att passa dina specifika utrustningsbehov.
Synlighet och åtkomst: Transparenta eller halvtransparenta lock eller fickor kan göra det lättare att identifiera och komma åt din utrustning utan att behöva öppna varje fack.

Ryggsäckar:

Ryggsäckar kan vara ett användbart verktyg för fiske eftersom de tillåter sportfiskare att bära med sig alla nödvändiga redskap och förnödenheter samtidigt som de håller händerna fria från fiske. En fiskeryggsäck har vanligtvis flera fack och fickor utformade för att organisera och förvara fiskeredskap, bete, extra kläder och andra nödvändigheter.

Torra säckar:

Torrsäckar används vid fiske för att hålla dina tillhörigheter torra och skyddade från vatten. Torrsäckar är vanligtvis gjorda av vattentäta material och har en rullstängning för att skapa en tätning som håller vatten ute. Vissa torrsäckar kan även ha kompressionsremmar för att minska storleken på säcken.

Fanny packar:

Fannypack används ofta i fiske för deras bekvämlighet och funktionalitet. De ger ett handsfree sätt att bära viktiga redskap och verktyg samtidigt som sportfiskaren kan röra sig fritt och enkelt. Fanny paket är användbara för flugfiske eftersom de tillåter sportfiskare att ha sina flugor, tippets och andra små tillbehör nära till hands.

Bagage:

Bagage för fiske avser vanligtvis väskor, ryggsäckar och andra typer av bärväskor som används för att lagra och transportera fiskeutrustning och förnödenheter. Med fiskebagage kan du förvara alla dina redskap och förnödenheter på ett ställe, vilket gör det lättare att packa ihop och transportera din utrustning till din fiskeplats.

Axelväska:

Axelväskor är ett populärt val bland sportfiskare för att bära fiskeredskap och utrustning. De är designade för att bäras över axeln och ger enkel åtkomst till utrustning utan att behöva ta av väskan. Axelväskor kommer med flera fack och fickor som är perfekta för att förvara fiskeredskap, såsom beten, krokar och bete.

Toalettpåsar:

Toalettväskor kan vara användbara för fiske eftersom de ger ett bekvämt och organiserat sätt att förvara och transportera små fiskeredskap och tillbehör. Du kan förvara föremål som krokar, beten, svirvlar, sänkor och linor i fack eller fickor på dessa necessärer. Du kan köpa necessärer från Shimano Fishing , Helly Hansen , Garmin , Daiwa , Plastimo och Lalizas .