up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Gill

Haklappar

Haklappar

Damkläder

Damkläder

herrkläder

herrkläder

Kategorier

Barnkläder

Barnskor

Båtar

Damkläder

Elektronik

Fiskeutrustning

Herrkläder

Herrskor

Väskor och Förvaring

Allt( Gill )

Gill

Gill är ett välrenommerat varumärke som har varit synonymt med hög prestanda segling utrustning och kläder i över fyra decennier. Med en obeveklig strävan efter innovation och en djup förståelse för seglares behov har Gill blivit ett förtrott namn i seglingsgemenskapen världen över. Från kläder till jackor, handskar och stövlar är Gills produkter utformade för att förbättra komfort, skydd och prestanda på vattnet. Gill är ett brittiskt företag som grundades på 1970-talet av Nick Gill, en passionerad seglare som sökte efter utrustning som skulle kunna stå emot de krävande förhållandena på det öppna havet. Sedan starten har märket fortsatt att producera premiumkvalitativ segling utrustning som kombinerar den senaste tekniken med stilfull design.
Gill är ett varumärke som epitomiserar prestanda, hållbarhet och stil i segling utrustning. Med en rik historia och en obeveklig strävan efter framgång har Gill etablerat sig själv som ett ledande val för seglare världen över. Oavsett om du ger dig ut på en kustkryssning eller tävlar i en högsta stakes tävling, Gills kläder, jackor, handskar, stövlar och övergripande försäkran om segling excellence gör dem till det bästa märket för alla dina seglingsbehov.

Gill är välkända för att förhöja prestandan på vattnet

Gill erbjuder ett omfattande sortiment av kläder designade speciellt för seglare. Varje plagg är noggrant tillverkat med avancerade material och konstruktionstekniker. Från tekniska baslager och vattentäta byxor till segling shorts och UV-skyddande skjortor, Gill kläder är konstruerade för att ge maximal komfort och rörlighet medan de bibehåller hållbarhet i hårda marina miljöer. Gill jackor är högt aktade för sin exceptionella prestanda och skydd. Konstruerad med avancerade tyger som är både vattentäta och andningsbara, Gill jackor håller seglare torra och bekväma även i utmanande väderförhållanden. Dessa jackor har innovativa designelement som justerbara huvar, höga kragar och flera fickor för bekvämlighet. Gill handskar är berömda för sin överlägsna grepp, hållbarhet och fingerfärdighet. Designade för att förbättra greppet på våta ytor, Gill handskar ger seglare utmärkt kontroll och precision. De finns i olika stilar, från lättviktsfingerlösa handskar för segling under varma väderförhållanden till isolerade handskar för kallt väder skydd. Med förstärkta palm- och fingerområden, Gill handskar erbjuder långvarig prestanda, säkerställa ett säkert och bekvämt grepp på rep och utrustning. Gill stövlar är designade för att ge optimal friktion och stabilitet på våta däck. Tillverkad av hållbara material och som inkorporerar avancerade funktioner som icke-halkande sula och snabbtorkande foder, Gill stövlar erbjuder tillförlitligt skydd och komfort. Gill Sailing har en djupt rotad anslutning till seglingsgemenskapen, stödja professionella seglare och samarbetar med prestigefyllda evenemang runt om i världen. Märkets engagemang för prestanda och innovation har gjort det till en favorit bland seglare av alla nivåer, från helgfantaster till olympiska mästare. Gills dedikation för att förbättra seglingsupplevelsen sträcker sig utöver produktutveckling; de engagerar sig aktivt med seglare för att samla in feedback och insikter, ständigt förfina sina erbjudanden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga