up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Vetus

Vetus

Allt ( Vetus )

Märkesinformation för Vetus

Vetus är ett välrenommerat namn inom båtlivet, synonymt med innovation, kvalitet och tillförlitlighet. Med en rik historia som sträcker sig flera decennier har Vetus ständigt drivit gränserna för marinteknik för att ge båttillälskare det finaste utrustningen och materialen för en oförglömlig upplevelse på vattnet. Vetus Boat Material är ditt förstahandsval när det gäller kvalitativa marina konstruktionsmaterial. Från korrosionsbeständigt rostfritt stålhårdvara till innovativa kompositlösningar säkerställer Vetus Boat Material att din båt är byggd för att hålla.
Vetus har en långvarig historia när det gäller att förbättra båtupplevelsen genom sina mångsidiga produkter. Med ett åtagande om innovation, hållbarhet och prestanda fortsätter Vetus att vara märket med förstahandsval för båttillälskare och professionella, och säkerställer att varje resa är en minnesvärd upplevelse. Lyft din båtupplevelse med Vetus utrustning, som inkluderar ankarvinschar, luckor och portljus. Vetus Boat Equipment garanterar att du har allt du behöver för att utrusta din båt för maximal bekvämlighet och funktion.

Vetus Elevate Your Boating Experience to a Whole New Level

Vetus Lighting ljusar upp dina båtäventyr med ett komplett sortiment av högpresterande marina belysningslösningar. Från kraftfulla LED-navigationslampor som säkerställer säkerhet under nattfärder till mysige kabinbelysning som förhöjer ombordambiance, Vetus Lighting sätter guldstandarden för marin belysning. För att driva dina marina äventyr är Vetus Batterier designade för att leverera oförändrad prestanda och hållbarhet. Oavsett om du behöver pålitlig startkraft eller en tillförlitlig källa till energi för dina ombordelektronik är Vetus Batterier en betrodd val av seglare över hela världen.
Vetus Boat Equipment omfattar ett brett utbud av produkter, från bogpropellrar som gör att manövrering blir enkel till mångsidiga kontrollpaneler och strömbrytare. Tillverkade med precision och byggda för att motstå det hårda marina miljön kombinerar Vetus Deck Equipment form och funktion smidigt. Vetus Boat Pumps är ingenjörsmässigt designade för tillförlitlighet och effektivitet. Dessa pumpar täcker ett brett spektrum av tillämpningar, inklusive lucka, färskvatten och avloppshantering. Vetus pumpar kan hjälpa dig att hålla din båt torr och därmed låta dina system köra smidigt utan några olägenheter.
Upprätthåll optimal luftkvalitet och komfort ombord med Vetus Ventilation lösningar. Deras sortiment av ventilatorer, blåsare och fläktar säkerställer en andetag av färsk luft i hytten, motorerummet och andra viktiga områden på din båt. Vetus Water Tanks är utformade på ett sätt som ger tillräcklig vattenförråd och distribution. Oavsett om du planerar en lång resa eller bara behöver en konstant tillförsel av färskvatten är Vetus Water Tanks byggda för att möta dina behov.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga