Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Tassen en rugzakken

Tassen en rugzakken vis- en zeilsport

Vind een breed scala aan Tassen en rugzakken-producten voor vis- en zeilsport. Ontdek de beste deals bij waveinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Tassen en rugzakken

Merken in Tassen en rugzakken

Hoe kies je de juiste tassen en dozen om te vissen?

Bij het kiezen van de juiste tassen en dozen voor het vissen moet u rekening houden met factoren als het soort visserij, de hoeveelheid en het type uitrusting dat u vervoert, en uw persoonlijke voorkeuren voor organisatie en gemak. Hier is een gids om u te helpen bij het selecteren van geschikte tassen en dozen om te vissen:

Type visserij: Denk na over het soort visserij dat u gaat doen, of het nu zoetwater , zoutwater , vliegvissen, ijsvissen of kustvissen is. Verschillende soorten visserij kunnen specifieke uitrusting en opslagoplossingen vereisen.
Type tas of doos: Visgereitassen, rugzakken, tackleboxen en opbergcontainers zijn veel voorkomende opties. Tackle bags zijn veelzijdig en bieden compartimenten en vakken voor het organiseren van spullen, terwijl tackleboxen gesegmenteerde opslag bieden voor kunstaas, haken en ander materiaal.
Grootte en capaciteit: Bepaal de hoeveelheid uitrusting die u moet meenemen. Kies een tas of doos met voldoende ruimte voor uw visuitrusting, molens, kunstaas, lijnen, aas en eventuele extra accessoires.
Materiaal en duurzaamheid: Zoek naar tassen of dozen die zijn gemaakt van duurzame en waterbestendige materialen zoals nylon, polyester of harde kunststoffen die bestand zijn tegen blootstelling aan water, zon en slijtage.
Organisatie en compartimenten: Kies voor tassen of dozen met meerdere compartimenten, vakken, verdelers en bakjes. Dit helpt je spullen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden en voorkomt dat ze in de war raken of verwisselen.
Draagbaarheid en comfort: Overweeg de draagopties. Visgereitassen in rugzakstijl bieden handsfree gemak, terwijl schouderbanden of handvatten op dozen draagbaarheid bieden. Kies een ontwerp dat past bij uw comfort en transportgemak.
Waterdichte of waterbestendige kenmerken: Vooral bij het vissen op zout water of in situaties waarin uw uitrusting nat kan worden, kunt u tassen of dozen met waterdichte ritsen, gesealde naden of waterbestendige coatings overwegen om uw uitrusting te beschermen.
Veelzijdigheid en maatwerk: Sommige tassen of dozen bieden aanpasbare compartimenten of modulaire systemen waarmee u de indeling kunt aanpassen aan uw specifieke uitrustingsbehoeften.
Zichtbaarheid en toegang: transparante of semi transparante deksels of vakken kunnen het gemakkelijker maken om uw spullen te identificeren en er toegang toe te krijgen zonder dat u elk compartiment hoeft te openen.

Rugzakken:

Rugzakken kunnen een handig hulpmiddel zijn bij het vissen, omdat vissers hierdoor alle benodigde uitrusting en benodigdheden bij zich kunnen dragen terwijl ze hun handen vrij houden van het vissen. Een visrugzak heeft doorgaans meerdere compartimenten en vakken die zijn ontworpen om visgerei, aas, reservekleding en andere benodigdheden te organiseren en op te bergen.

Droge zakken:

Droogzakken worden bij de visserij gebruikt om uw spullen droog en beschermd tegen water te houden. Droogzakken zijn meestal gemaakt van waterdichte materialen en zijn voorzien van een rolsluiting om een afdichting te creëren die water buiten houdt. Sommige droge zakken kunnen ook compressieriemen hebben om de zak kleiner te maken.

Heuptasjes:

Heuptasjes worden bij de visserij vaak gebruikt vanwege hun gemak en functionaliteit. Ze bieden een handsfree manier om essentiële uitrusting en gereedschappen te dragen, terwijl de visser vrij en gemakkelijk kan bewegen. Heuptasjes zijn handig bij het vliegvissen, omdat vissers hun vliegen, tippet en andere kleine accessoires binnen handbereik kunnen houden.

Bagage:

Met bagage voor de visserij worden doorgaans tassen, rugzakken en andere soorten draagtassen bedoeld die worden gebruikt voor het opbergen en vervoeren van visuitrusting en benodigdheden. Met visbagage kunt u al uw spullen en benodigdheden op één plek bewaren, waardoor u uw uitrusting gemakkelijker kunt inpakken en naar uw visplek kunt vervoeren.

Schoudertas:

Schoudertassen zijn een populaire keuze onder vissers voor het vervoeren van vistuig en uitrusting. Ze zijn ontworpen om over de schouder te worden gedragen en bieden gemakkelijke toegang tot uw spullen zonder dat u de tas hoeft uit te doen. Schoudertassen worden geleverd met meerdere compartimenten en vakken die perfect zijn voor het opbergen van visgerei, zoals kunstaas, haken en aas.

Toilettassen:

Toilettassen kunnen handig zijn bij het vissen, omdat ze een handige en georganiseerde manier bieden om klein vistuig en accessoires op te bergen en te vervoeren. In de vakken of vakken van deze toilettassen berg je spullen als haken, kunstaas, wartels, zinkers en lijnen op. Toilettassen kun je kopen bij Shimano Fishing , Helly Hansen , Garmin , Daiwa , Plastimo en Lalizas .