up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Shimano Fishing

Rullar

Rullar

SPÄN

SPÄN

Lockar

Lockar

Fisklinor

Fisklinor

Tillbehör till rullar

Tillbehör till rullar

Kläder

Kläder

Kategorier

Damkläder

Fiskedrag

Fiskeutrustning

Herrkläder

Rullar

Spön

Väskor och Förvaring

Allt( Shimano Fishing )

Shimano fishing

Shimano är en av de ledande märken som erbjuder alla typer av högkvalitativt fiskeutrustning. Shimano Fishing är ett japanskt märke som skapade fiskeavdelningen 1970 och dess huvudkontor ligger i Sakai, Osaka prefektur. Märket har tjänat till att skapa de mest innovativa produkterna med stor precision under alla dessa år. Den avancerade tekniken gör alla dessa produkter till de bästa för att få den ultimata fiskeupplevelsen.
Shimano Fishing har förbundit sig att skapa de perfekta produkterna genom att ständigt förbättra sina funktioner och introducera nya och moderna tekniker dagligen. Tillverkad med premiumkvalitet och det bästa greppet för att ge en god komfortnivå. Shimano erbjuder allt om fiske för att göra din resa mer avkopplande och rolig. Förutom att erbjuda den bästa kvaliteten, tillhandahåller företaget också certifierade och testade produkter.

Shimano erbjuder en utmärkt variation av fisketekniker

Shimano erbjuder toppklassig utrustning med många olika modeller för varje krav. Märket har ett brett utbud av Shimano-fiskespön, som finns i en mängd olika stilar som passar alla. Dessa stavar finns i en rad olika alternativ med bra spinnfunktioner för att prestera på högsta nivå. Dessutom har Shimano-fiskerulor många funktioner och en bra spinnförmåga. För detta ändamål är de de mest populära rullarna bland sportfiskare eftersom de vet värdet av detta produkt.
Ett annat bra produkt är den Shimano-fiskespöet, det bästa fiskeutrustningen. De högklassiga fiskespöna är perfekt designade för att ge den bästa upplevelsen för lätt eller sötvatten fiske.
Förutom det fiskeutrustningen erbjuder märket även andra fiskerelaterade ämnen såsom skor och ryggsäckar. Shimano-fiskeskor är perfekta för fiske både på båt och off-boat-fiske. De är tillverkade med snabbtorkande mesh-tyg för att ge större komfort hela dagen. Dessa skor är mycket lätta med öppna design och antiskid-sulor för att hjälpa dig att stå lätt på våta och hala ytor som däck. Slutligen är den Shimano-fiskaryggsäcken det perfekta alternativet för varje fiskeaktivitet. De är de mest hållbara med tungt material för tuffa förhållanden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga