Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Laukut ja reput

Laukut ja reput merenkulku ja kalastus

Löydä laaja valikoima tuotteita Laukut ja reput tuotteita henkilölle merenkulku ja kalastus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa waveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Laukut ja reput

n merkit Laukut ja reput

Kuinka valita oikeat pussit ja laatikot kalastukseen?

Oikeiden laukkujen ja laatikoiden valinta kalastukseen edellyttää sellaisten tekijöiden huomioon ottamista, kuten kalastustyyppi, mukanasi olevien pyydysten määrä ja tyyppi sekä henkilökohtaiset mieltymyksesi järjestyksen ja mukavuuden suhteen. Tässä on opas, joka auttaa sinua valitsemaan sopivat pussit ja laatikot kalastukseen:

Kalastustyyppi: Harkitse kalastuksen tyyppiä – olipa kyseessä makean veden, suolaisen veden, perhokalastus, pilkkiminen tai rantakalastus. Erilaiset kalastustyypit voivat vaatia erityisiä pyydyksiä ja säilytysratkaisuja.
Laukku tai laatikkotyyppi: Kalastusvälinepussit, reput, tarvikelaatikot ja säilytysastiat ovat yleisiä vaihtoehtoja. Tarvikekassit ovat monipuolisia ja tarjoavat lokeroita ja taskuja varusteiden järjestämiseen, kun taas tarvikelaatikot tarjoavat segmentoitua säilytystilaa vieheille, koukkuille ja muille tarvikkeille.
Koko ja kapasiteetti: Määritä mukanasi tarvittavien varusteiden määrä. Valitse laukku tai laatikko , jossa on riittävästi tilaa kalastusvarusteille, keloille, vieheille, siimille, syötille ja muille lisätarvikkeille.
Materiaali ja kestävyys: Etsi laukkuja tai laatikoita , jotka on valmistettu kestävistä ja vedenpitävistä materiaaleista, kuten nailonista, polyesteristä tai kovasta muovista, jotka kestävät altistumista vedelle, auringolle ja kulumiselle.
Järjestely ja lokerot: Valitse laukkuja tai laatikoita , joissa on useita lokeroita, taskuja, välilevyjä ja tarjottimia. Tämä auttaa pitämään varusteesi järjestyksessä, helposti saatavilla ja estää sotkeutumisen tai sekoittumisen.
Kannettavuus ja mukavuus: Harkitse kantovaihtoehtoja. Repputyyliset kalastustarvikepussit tarjoavat handsfree käyttöä, kun taas laatikoiden olkahihnat tai kahvat tarjoavat siirrettävyyden. Valitse malli, joka sopii mukavuuteen ja helppoon kuljetukseen.
Vedenpitävät tai vedenpitävät ominaisuudet: Erityisesti suolaisen veden kalastukseen tai tilanteisiin, joissa varusteesi voivat kastua, harkitse laukkuja tai laatikoita , joissa on vedenpitävät vetoketjut, suljetut saumat tai vedenpitävät pinnoitteet varusteidesi suojaamiseksi.
Monipuolisuus ja räätälöinnit: Joissakin laukuissa tai laatikoissa on mukautettavat lokerot tai modulaariset järjestelmät, joiden avulla voit säätää asettelua vastaamaan erityisiä varustetarpeitasi.
Näkyvyys ja pääsy: Läpinäkyvät tai puoliläpinäkyvät kannet tai taskut voivat helpottaa varusteiden tunnistamista ja pääsyä niihin ilman, että jokaista lokeroa tarvitsee avata.

Reput:

Reput voivat olla hyödyllinen apuväline kalastuksessa, koska niiden avulla kalastajat voivat kantaa mukanaan kaikki tarvittavat varusteet ja tarvikkeet pitäen kätensä vapaana kalastuksesta. Kalastusrepussa on tyypillisesti useita lokeroita ja taskuja, jotka on suunniteltu järjestämään ja säilyttämään kalastusvälineet, syötti, varavaatteet ja muut välttämättömät tavarat.

Kuivat säkit:

Kuivasäkkejä käytetään kalastuksessa pitämään tavarasi kuivina ja suojassa vedeltä. Kuivasäkit valmistetaan yleensä vedenpitävistä materiaaleista, ja niissä on rullasuljin, joka luo tiivisteen, joka pitää veden poissa. Joissakin kuivissa säkeissä voi olla myös puristushihnat säkin koon pienentämiseksi.

Fanny paketit:

Fanny pakkauksia käytetään usein kalastuksessa niiden mukavuuden ja toimivuuden vuoksi. Ne tarjoavat handsfree tavan kuljettaa tärkeitä varusteita ja työkaluja samalla, kun kalastaja voi liikkua vapaasti ja helposti. Fanny pakkaukset ovat hyödyllisiä perhokalastuksessa, koska niiden avulla onkijat voivat kuljettaa perhojaan, kärkiä ja muita pieniä tarvikkeita käden ulottuvilla.

Matkatavarat:

Kalastukseen tarkoitetuilla matkatavaroilla tarkoitetaan tyypillisesti laukkuja, reppuja ja muita kantolaukkuja, joita käytetään kalastusvälineiden ja tarvikkeiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Kalastusmatkatavaroiden avulla voit säilyttää kaikki varusteesi ja tarvikkeesi yhdessä paikassa, mikä helpottaa varusteiden pakkaamista ja kuljettamista kalastuspaikallesi.

Olkalaukku:

Olkalaukut ovat suosittu valinta kalastajien keskuudessa kalastusvälineiden ja varusteiden kantamiseen. Ne on suunniteltu käytettäviksi olkapäällä, ja ne tarjoavat helpon pääsyn varusteisiin ilman, että laukkua tarvitsee ottaa pois. Olkalaukuissa on useita lokeroita ja taskuja, jotka sopivat täydellisesti kalastusvälineiden, kuten vieheiden, koukkujen ja syöttien, säilytykseen.

Toalettipussit:

Toalettipusseista voi olla hyötyä kalastuksessa, sillä ne tarjoavat kätevän ja organisoidun tavan säilyttää ja kuljettaa pieniä kalastusvälineitä ja tarvikkeita. Voit säilyttää tavaroita, kuten koukkuja, vieheitä, kääntölaitteita, upotusnauhoja ja köysiä, näiden hygieniatuotekassien lokeroihin tai taskuihin. Voit ostaa kylpytuotepusseja ostetuilta Shimano Fishing , Helly Hansen , Garmin , Daiwa , Plastimo ja Lalizas .