up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Sfr Skates

Sfr Skates

Alle ( Sfr Skates )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Om Sfr Skates

SFR Skates har været din trofaste følgesvend på rejsen af ​​rulleeventyr siden 2005. SFR Skates er blevet et førende brand inden for verden af ​​rulleblade, inline skates, skøjter og beskyttelsesudstyr. SFR Skates har fokuseret på at skabe højkvalitets, brugervenlige produkter, der er tilgængelige og overkommelige. SFR Skates tilbyder et komplet sortiment af skøjteudstyr Rulleblade, Inline Skates, Beskyttelsessæt, Skates Tasker, Quad Skates, Hjelme og Is Skates.
SFR Skates roller skates byder på et udvalg af både quad og inline roller skates, der henvender sig til både traditionel og nyere skatestilarter. SFR Skates roller skates har behagelige støvler, holdbart konstruktion og glatte hjul, hvilket gør dem ideelle til begyndere og rekreative skøjteløbere. SFR prioriterede komfort ved at bruge polstrede liners, åndbare materialer og justerbar størrelsesystem. SFR Skates roller skates sørger for en behagelig pasform til udvidede skøjteøvelser. SFR Skates roller skates er bygget med højkvalitetsmaterialer til at modstå regelmæssig brug. Pladerne er lavet af stærk og letvægtsaluminium, mens støvlerne er konstrueret af holdbare syntetiske materialer.
SFR´s inline skates findes i forskellige stilarter, fra indgangsmodeller til mere avancerede muligheder. SFR´s inline skates har støttende ankelstøtte, komfortabelt liners og højkvalitets hjul og lejer, sikrer en glat og behagelig skateroplevelse. SFR´s inline skates er berømt for sit omfattende sortiment af justerbare inline skates, perfekt til voksende børn. Modeller som ”Plasma” og ”Phoenix” giver nem justering af størrelse, rummer flere skostørrelser.
SFR Skates beskyttelsessæt er kendt for deres overkommelige og brugervenlige roller og inline skates, tilbyder også et udvalg af beskyttelsesudstyr for at holde dig sikker, mens du nyder din tid på hjul. Lad os grave dybere ind i detaljerne i SFR Skates beskyttelsessæt. Deres beskyttelsessæt inkluderer hjelme, knæbeskyttere, albuebeskyttere og håndledsvogne, der giver essentielt beskyttelse til skøjteløbere i alle aldre.
SFR Skates tasker tilbyder et udvalg af tasker designet til at bære dine roller skates og tilbehør. Disse tasker er designet til holdbarhed og funktion, sikre dine skates er beskyttet og let transportabel. SFR tilbyder bekvemme og stilfulde skate tasker til at bære dit skøjteudstyr.
SFR Skates tilbyder et diversificeret udvalg af quad roller skates, der henvender sig til forskellige færdighedsniveauer og præferencer. SFR quad roller skates er perfekte til dem, der nyder den klassiske stil af skøjteløb. De tilbyder forskellige farvemuligheder og funktioner som justerbar tåstop og behagelige støvler, hvilket gør dem ideelle til at cruise rundt i byen eller øve tricks.
SFR Skates tilbyder et udvalg af hjelme til at beskytte dit hoved under dine skøjteeventyr. SFR´s hjelme er designet med sikkerhed og komfort for øje. De har et letvægts, holdbart konstruktion og behagelig polstring til at beskytte dit hoved, mens du skøjter.
SFR Skates tilbyder et udvalg af skøjter designet til begyndere og rekreative skøjteløbere. De prioriterede ønskelighed, komfort og funktion, SFR´s linje af is skøjter giver en sjov og overkommelig måde at nyde isen. De tilbyder figure skøjter og hockey skøjter, der henvender sig til både rekreative og konkurrencedygtige skøjteløbere.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk