up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Zipp

Zipp

Alles ( Zipp )

Over Zipp

Zipp is een innovatief merk dat zichzelf heeft gevestigd als de beste keuze in het rijk van hoogwaardige fietscomponenten en accessoires. Met een geschiedenis van verschillende decennia heeft Zipp zich consequent op het gebied van design, technologie en engineering gericht op het promoten van het fietsen voor liefhebbers en professionals. Beroemd om zijn cutting-edge carbonvezeltechnologie, heeft Zipp de fietsindustrie veranderd door het introduceren van lichtgewicht maar duurzame componenten die de snelheid, vaardigheid en aerodynamica verbeteren. Het uitgebreide assortiment van Zipp omvat topklasse carbonwielen, sturen, stuurpennen, zadelpen en meer, allemaal vervaardigd om aan de eisen van fietsers te voldoen die hun prestaties willen optimaliseren. Door strenge onderzoeken en ontwikkelingen vormen hun producten consistent de nieuwste vooruitgang, waardoor een concurrentievoordeel ontstaat dat wordt bewezen in de meest veeleisende races en tijdritten op het wereldtoneel. Zipp's toewijding aan uitmuntendheid strekt zich uit verder dan het tekenbord. Elk product wordt zorgvuldig vervaardigd en getest om aan de exacte normen van het merk te voldoen. Zipp's iconische Firecrest, Sawtooth-velgontwerpen en hubtechnologie tonen hun doel aan van aerodynamische efficiëntie en snelheid. U kunt al deze Zipp-fietsaccessoires en -uitrustingen kopen bij onze Bikeinn-winkel.
Zipp-fietscomponenten en -accessoires

Zipp-wielen helpen om de veeleisendheid van intensief fietsen te weerstaan. Het merk voert gedetailleerde engineering- en testprocessen uit om ervoor te zorgen dat de wielen de eisen van ruwe wegen, snelle drops en hoogwaardig rijden aankunnen zonder concessies te doen. De Zipp-wielenset is met zorg vervaardigd, waardoor consistente en gebalanceerde wielen worden verkregen die een optimale prestatie en handling bieden. Zipp legt een sterke nadruk op precisie-engineering en fabricage. Zipp-sturen bieden een optimale immobiliteit en responsiviteit. Deze sturen verklaren nauwkeurig sturen en besturen, waardoor rijders met vertrouwen kunnen navigeren. Zipp-fietszakken helpen om verschillende fietsessentials aan te passen. Van reservebuizen en gereedschap tot voeding en persoonlijke spullen, deze tassen bieden goed georganiseerde compartimenten om alles op zijn plaats te houden. Zipp 303 Firecrest-wielenset is ongelooflijk veelzijdig, waardoor het geschikt is voor verschillende fietsdisciplines. Of je nu lange klimmen aanpakt, sprint op vlakke wegen of technische afdalingen navigeert, de Zipp 303 Firecrest kan aan de eisen van verschillende terreinen en rijstijlen voldoen. Zipp 404 Firecrest-velgvorm verbetert de handling en het stuurgedrag, vooral in kruiswinden. Fietsers kunnen hun zelfvertrouwen en stabiliteit behouden, zelfs wanneer ze worden geconfronteerd met uitdagende windomstandigheden. Zipp-fietsonderdelen maken gebruik van lichtgewicht materialen zoals carbonvezel om het gewicht te verminderen zonder dat de sterkte wordt aangetast. Dit lichtgewicht ontwerp draagt ​​bij aan snellere acceleratie, betere handling en verbeterde algehele fietsprestaties.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden