Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

KMC

Over KMC
KMC, een toonaangevende naam in de wereld van het fietsen, is al decennialang een belangrijke speler in de industrie. Bikeinn biedt een uitgebreid aanbod aan KMC-fietsonderdelen en -accessoires, waaronder KMC-fietscassettes, KMC-transmissiegereedschappen, KMC-ketting sloten, KMC kettingringen en KMC reserveonderdelen. Het commitment van het merk aan kwaliteit en innovatie sluit perfect aan bij het motto van KMC, waardoor het de bestemming is voor wielrenners die op zoek zijn naar duurzame, betrouwbare en hoogwaardige componenten.
KMC's rijke geschiedenis in de wielerindustrie en commitment aan kwaliteit maken het een vertrouwd merk onder wielrenners wereldwijd. Bij Bikeinn biedt het merk een uitgebreid en meest recent aanbod aan KMC-fietsonderdelen en -accessoires, waardoor u toegang heeft tot het beste materiaal voor uw wielerbehoeften. Als u KMC kiest, kiest u voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties, allemaal in één pakket. Verhoog uw wielerbeleving met KMC bij Bikeinn.

Uw vertrouwde partner voor kwaliteitsfietscomponenten

KMC-fietsonderdelen staan bekend om hun precisie-engineering en duurzaamheid. Van kettingen tot cassettes, elk onderdeel is ontworpen om uw wielerbeleving te verbeteren. KMC-kettingen vormen het hart van hun productlijn, bekend om hun uitzonderlijke sterkte en soepele schakeling. Deze kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen om te voldoen aan verschillende rijstijlen, waardoor er een perfecte pasvorm is voor elke wielrenner. KMC-fietscassettes zijn ontworpen om naadloos samen te werken met hun kettingen, waardoor precieze versnellingen worden verkregen en de krachtoverdracht wordt gemaximaliseerd.
Het onderhouden van de transmissie van uw fiets is essentieel voor een vloeiende en aangename rit. KMC-transmissiegereedschappen zijn ontworpen met precisie en gebruiksgemak in gedachten. Van kettingmontage- en verwijderingstools tot ketting slijtage-indicatoren, deze accessoires helpen u om uw fiets in topconditie te houden. Beveiliging is van cruciaal belang voor elke wielrenner. KMC-ketting sloten bieden de rust die u nodig heeft wanneer u uw fiets onbemand achterlaat. Gemaakt met duurzaamheid en tamper-resistant functies, deze sloten zorgen ervoor dat uw fiets veilig blijft wanneer u weg bent. KMC-kettingringen zijn ontworpen om uw pedaalefficiëntie te optimaliseren. Hun innovatieve ontwerpen zorgen ervoor dat de kracht efficiënt wordt overgedragen van uw benen naar de pedalen, waardoor u een competitief voordeel krijgt op de weg of op het parcours. Met verschillende opties beschikbaar, kunt u de perfecte kettingring vinden die bij uw rijstijl past. Fietsonderhoud is een voortdurend proces, en het hebben van reserveonderdelen binnen handbereik is cruciaal. Het merk biedt een reeks KMC reserveonderdelen om uw componenten in topconditie te houden. Of u nu vervangende pennen, links of andere kleine onderdelen nodig heeft, KMC heeft u gedekt.