up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Prologo

Prologo

Alles ( Prologo )

Over Prologo

Prologo is een gerenommeerd merk in de fietsindustrie, dat zich heeft toegelegd op het maken van hoogwaardige en innovatieve fietsaccessoires die het rijden verbeteren voor fietsers van alle niveaus. Het merk is gebaseerd op de principes van prestaties, comfort en design om aan de verwachtingen van de enthousiastelingen te voldoen. Prologo heeft zichzelf sinds de oprichting als één van de toonaangevende merken op het gebied van productie van hoogwaardige fietsonderdelen en -accessoires opgebouwd om een goede naam te maken in de fietsbranche.
Prologo heeft zich als een betrouwbaar merk gevestigd dat consistent hoogwaardige fietsaccessoires levert. Met een geschiedenis die geworteld is in prestatie en innovatie, Prologo blijft de grenzen verleggen van wat mogelijk is in fietsuitrustingen. Of het nu zadels, fietslichten, gereedschapszakken of andere accessoires zijn, Prologo's producten zijn ontworpen om elke fietstocht te verbeteren, waardoor een soepelere, veiligere en plezierigere rit mogelijk is.

Verhoog uw fietservaring met Prologo

Prologo's toewijding aan uitmuntendheid strekt zich ook uit tot zijn fietsonderdelen, die zijn ontworpen om de prestaties en duurzaamheid te optimaliseren. Van zadels tot handgreepbanden, Prologo fietsonderdelen zijn met precisie en aandacht voor detail ontworpen, waardoor een vloeiende integratie in de fietsinrichting van de renner mogelijk is. Prologo fietslichten combineren veiligheid en functionaliteit, waardoor het pad voor fietsers verlicht wordt tijdens lage-lichtomstandigheden. Deze lampen zijn ontworpen met de nieuwste technologie om een ​​maximale zichtbaarheid te bieden, waardoor de veiligheid wordt vergroot en fietsers nieuwe routes met vertrouwen kunnen verkennen. Prologo zadels zijn een toppunt van comfort en prestaties, nauwkeurig ontworpen om te voldoen aan de unieke anatomische behoeften van de renners. Door uitgebreid onderzoek en innovatieve materialen biedt Prologo een reeks zadels die drukpunten verminderen en ondersteuning verbeteren, waardoor fietsers langere ritten kunnen genieten zonder ongemak. Prologo's gereedschapszakken zijn de essentiële metgezel van elke fietser, waardoor een handige oplossing wordt geboden om essentiële gereedschappen en accessoires mee te nemen tijdens ritten. Met duurzame materialen en doordachte compartimenten zorgen deze gereedschapszakken ervoor dat fietsers voorbereid zijn op eventuele kleine reparaties of aanpassingen tijdens de rit.
Hydratatie is cruciaal tijdens het fietsen, en Prologo flessenkooien bieden zowel functionaliteit als stijl. Deze kooien zijn ontworpen om waterflessen veilig vast te houden, zelfs tijdens hobbelige ritten. Met verschillende ontwerpen en materialen kunnen fietsers een flessenhouder kiezen die de esthetiek van hun fiets aanvult. Prologo Fietshandschoenen combineren comfort en grip tijdens ritten om de veiligheid te garanderen. Of het nu voor wegwielrennen of mountainbiken is, deze handschoenen zijn ontworpen om de handen te beschermen terwijl ze een goede tastfeedback bieden, waardoor renners een stevige grip op de stuurpen kunnen behouden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden