up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Suunto

EON-KOLLEKSJON

EON-KOLLEKSJON

Obesvärad

Obesvärad

Stor Display Samling

Stor Display Samling

KOMPASSER

KOMPASSER

Sändare

Sändare

Reserdelar

Reserdelar

Kategorier

Elektronik och Datorer

Instrumenten

Allt( Suunto )

Suunto

Suunto är en välkänd finländsk märke som specialiserar sig på högkvalitativa dykinstrument och sportklockor. Sedan 1936 har Suunto konsekvent drivit gränserna för teknisk innovation för att ge dykare pålitliga, exakta och hållbara utrustningar. Suuntos engagemang för excellens har gjort det till ett pålitligt namn bland dykare över hela världen och deras produkter är högt respekterade för deras precision och användarvänliga egenskaper. Suunto har etablerat sig som ett ledande varumärke inom dykindustrin genom att erbjuda ett utbud av dykdatorer, dykklockor och kompasser som kombinerar precision, hållbarhet och stil. Med en rik historia av innovation och ett engagemang för att möta dykares behov fortsätter Suunto att driva gränserna för teknik för att förbättra dykupplevelsen för entusiaster och professionella.

Suunto utforskar djupen med precision och tillförlitlighet

Suuntos dykdatorer är i framkant av dykteknik och erbjuder dykare avancerade funktioner och oförliknelig noggrannhet. Dessa datorer är utformade för att övervaka kritiska dykinformation, inklusive djup, tid, dekompressionsgränser och stigningstakter. Suuntos dykdatorer ger dykare realtidsdata för att säkerställa säkra och njutbara dyk. Utrustad med innovativa algoritmer och flera gastillståndsfunktioner passar Suuntos dykdatorer för dykare av alla nivåer, från rekreationsentusiaster till professionella dykare som söker optimal prestanda. Suunto D5 är en utmärkt dykdator i Suuntos produktutbud. Kombinerar stilfull design med avancerad teknik, erbjuder D5 dykare en elegant och kompakt handledsdator. De anpassningsbara dyklägena och trådlösa anslutningen möjliggör för dykare att personifiera sin dykupplevelse och enkelt överföra sina dykloggar till Suuntos app för ytterligare analys och delning. Suuntos dykklockor är en perfekt mix av stil och funktion, anpassade för dykare som värderar både prestanda och estetik. Tillverkade med robusta material och designade för att tåla kraven från undervattensutforskning, erbjuder Suuntos dykklockor vattentäthet, dyktimrar, djupmätning och kompassfunktioner. Dessa klockor har också mångsidiga funktioner som gör dem lämpliga för vardagsbärning, vilket säkerställer att dykare kan övergå smidigt från dykning till vardagsliv. Suunto D4i är en högt aktad dykdator som är känd för sin användarvänliga gränssnitt och tillförlitlighet. Packed med avancerade funktioner som Nitrox-kompatibilitet, trådlös luftintegration och valfri trådlös tanktrycksläsning, passar D4i för dykare som söker en omfattande men enkel dykkompanjon. Det slanka och kompakta utseendet, kombinerat med en mängd färgmöjligheter för remmar, låter dykare uttrycka sin stil medan de utforskar den undervattensvärlden med självförtroende.
Suuntos kompasser är pålitliga verktyg som ger exakt navigering och orientering för dykare. Utformade för att tåla extrema förhållanden och varierande djup, är dessa kompasser avgörande för att bibehålla kursriktningar och säkerställa säker undervattennavigering. Oavsett om det används som en reserv till elektroniska navigationsenheter eller som ett primärt verktyg, erbjuder Suuntos kompasser pålitlig prestanda och är pålitliga av dykare över hela världen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga