up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Suunto

EON KOKOELMA

EON KOKOELMA

Kellot

Kellot

Kattava valikoima tuotteita esillä

Kattava valikoima tuotteita esillä

KOMPASSIT

KOMPASSIT

Lähettimet

Lähettimet

Varaosat

Varaosat

Osastot

Elektroniikka ja Tietokoneet

Instrumentit

KAIKKI( Suunto )

Suunto

Vuonna 1932 suomalainen maanmittari Tuomas Vohlonen patentoi innovatiivisen nesteellä täytetyn kompassin, joka pehmensi neulan, suojaa sitä iskuilta ja kulumiselta ja piti sen tarkkuuden pidempään. Vaikka tämä ei ollut ensimmäinen tämän tyyppinen muotoilu, se oli menestynein, koska se oli myöhemmin mukautettu Suomen armeijan toimesta ja saanut suuren vastaanoton eri aloilla ja teollisuudenaloilla. Tämän vuoksi Vohlonen perusti vuonna 1936 kompassien ja ulkoilutuotteiden valmistukseen erikoistuneen yrityksen: Suunnon .


Nykyään Vantaalla toimiva yritys luo urheilijoille, urheilijoille ja sukeltajille suunnatun kellosarjan, jota myydään yli 100 maassa. Sen Core-, Ambit-, Elementum-, Suunto 9-, Suunto 3-, Spartan- ja Traverse -sarjan tuotteet tarjoavat erilaisia hyödyllisiä toimintoja käytettäväksi niin monipuolisissa aktiviteeteissa kuin sukellus, purjehdus, golf, vaellus, vaellus ja koulutus .

Diveinn.comissa sinulla on Suunnon kellot jokaisessa meressä tekemässäsi toiminnassa, jolla voit valloittaa uusia alueita.

clouse menu Sulje