Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Coltri

Information för Coltri
"Coltri är ett framstående företag som grundades 1965 i Italien. Företagets kontor grundades i Lombardiet, Desenzano Del Garda. Coltri-kompressorer är välkända över hela världen som en av de mest praktiska designerna och strukturerna för förfinad andningsluft och teknisk gas. De började som utvecklare av påfyllningsdykflaskor för rekreationstillämpningar.
Coltri är ett enastående italienskt varumärke som är känt för sin överlägsenhet inom tillverkning av högkvalitativa och kreativa dyk- och kompressorer för komprimerad luft. Med en arv som sträcker sig över ett halvt sekel har Coltri bevisat sig som en internationell ledare inom branschen för komprimerad luft och gaslösningar.
I hjärtat av Coltris framgång ligger ett oföränderligt åtagande för precisionsteknik och obevekliga kvalitetsstandarder. Deras stora produktkollektion innehåller gasboosters, dyk-kompressorer och industriella kompressorer, alla skapade och tillverkade med högsta precision och omsorg.
Coltri dyk-kompressorer är hyllade bland dykare och vattenälskare för sin pålitlighet och hållbarhet. Dessa kompressorer säkerställer att dykare har tillgång till sterilt, andningsbart luft medan de utforskar havets djup.

Coltris samling av dyk-kompressorer och regleringsventiler

Coltri-kompressorer är berömda för sin hållbarhet och tillförlitlighet. De är utformade för att tåla kontinuerligt bruk i utmanande miljöer och litar på av experter och entusiaster.
Coltri-slangar för regleringsventiler är vanligtvis tillverkade av högkvalitativa material som termoplast, gummi eller en blandning av båda. Dessa material väljs för sin motståndskraft, hållbarhet och flexibilitet mot miljöfaktorer, inklusive saltvatten och UV-exponering.
Coltri dykanalysatorer är utformade för att analysera ett brett utbud av gasblandningar som vanligtvis används inom dykning, inklusive luft, nitrox, trimix och andra specialiserade blandningar. Denna mångsidighet gör dem lämpliga för olika dyksituationer. Coltri-analysatorer har vanligtvis användarvänliga gränssnitt med lättlästa displayer och intuitiva kontroller. Detta gör det enkelt för dykare och dykexperter att använda analysatorn och snabbt få gasens sammansättningsvärden.
Coltri-flaskventiler är viktiga delar av dykning och den komprimerade gasindustrin. Dessa ventiler är ansvariga för att upprätthålla gasflödet från högtryckscylindrar eller tankar. Coltri-flaskventiler är vanligtvis tillverkade av korrosionsbeständiga material som rostfritt stål eller mässing.
Coltri dyk-kompressorer är specialbyggda för dykning och relaterade aktiviteter. De är utformade för att fylla dykflaskor med högt tryck. "