Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

C4

Information för C4
C4, en banbrytare inom vatten sportsutrustning, har varit en grundsten i utbudet sedan dess början. Diveinn, en ledande destination för vattenentusiaster, stolt presenterar C4s premiumutbud av produkter som förenar innovation, prestanda och stil. Med en djup historia som sträcker sig tillbaka till dess grundande har C4 ständigt drivit gränserna för undervattensutforskning, format landskapet för dykning, simning och harpunfiske.
I en värld där vattentillämpningar kräver att utrustningen är av högsta kaliber, dyker C4 upp på Diveinn som det kvintessentiella valet. Roterad i en arv av utmärkelser och ständigt utvecklas för att möta de växande behoven hos vattenentusiaster, fortsätter C4 att omdefiniera standarderna för prestanda, hållbarhet och stil inom dykning, simning och undervattensutforskning.

Dyk in i excellence med C4

Linjen C4 simkläder återspeglar både elegan och funktion. Tillverkade med avancerad teknologi och design, garanterar C4 simkläder optimal prestanda i vattnet. Konstruerad för att minska motstånd under simning medan den ger maximal komfort, är dessa baddräkter ett val för både rekreationssimmare och tävlingsatleter. C4s dykdräkter är ett uttryck för märkets engagemang för excellence. Noggrant konstruerade med avancerad neopren och teknik, erbjuder dessa dräkter termisk isolering och flexibilitet, vilket gör att dykare kan dyka in i kalla djup med förtroende. C4-dräkter passar olika dykstilar, från våtdräkter för varmare vatten till torrdräkter för kallvattenexpeditioner.
Lås upp det sanna potentialen av undervattensframdrivning med C4s dykfenor. Dessa fenor kombinerar hydrodynamik med hållbarhet, vilket ger dykare oåtkomlig kontroll och kraft. Oavsett om du navigerar komplexa rev eller genomför djupvattensexpeditioner, förbättrar C4 dykfötter manövrerbarhet och effektivitet. För dem som dras till konsten att fria dyka, står C4 apneafenor som ett uttryck för precision. Dessa specialiserade fenor förstärker dykares förmåga, vilket gör att de kan spara energi och maximera djup. C4s dedikation till innovation ser till att varje drag är en upplevelse av graciöshet och lätthet.
Upplyser undervattensvärlden, C4 Dive Lightning lågorna är konstruerade för att klara av trycket av djup medan de belyser mysterierna nedan. Med varierande intensiteter och design som passar dykares distinkta behov, garanterar dessa lågor både säkerhet och förundran. Precision möter kraft i C4 harpungevär, där traditionell hantverk sammanförs med modern teknologi. Tillverkade för noggrannhet och tillförlitlighet, hjälper dessa harpungevär till att säkra deras eftertraktade fångster samtidigt som de följer hållbara praxis. Skydd möter bekvämlighet med C4 torrdräkter. Skyddar väsentliga föremål från vatten-skador, är dessa dräkter designade för äventyrare som behöver att deras tillhörigheter ska förbli torra under vattenfärder.