up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Calvin Klein

NAISTEN ALUSASUT

NAISTEN ALUSASUT

miesten vaatteet

miesten vaatteet

naisten asusteita

naisten asusteita

miesten alusvaatteet

miesten alusvaatteet

naisten jalkineet

naisten jalkineet

miesten asusteita

miesten asusteita

Osastot

Elektroniikka

Hajuvedet

Hygienia

Lasten Kengät

Lisätarvikkeet

Matkalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Poikien Vaatteet

Tyttöjen Vaatteet

KAIKKI( Calvin Klein )

Calvin klein

Calvin Klein, ikoninen amerikkalainen muotitalo, on ollut synonyymi minimalismin eleganceille ja nykyaikaiselle sivistykselle jo vuosikymmenten ajan. Calvin Klein perusti talon itse vuonna 1968, ja brändi nousi nopeasti pioneereiksi muoti-industriassa, mullistaen amerikkalaisen sporttityylin ja vieden sen kansainväliselle areenalle. Sen siistien linjojen, alaviitteellisten suunnittelujen ja täydellisen ompelun ansiosta Calvin Klein on tuottanut ajattomia vaatteita, jotka vetoavat kaikenikäisiin muoti-intoilijoihin. Komfortin ja monipuolisuuden painottamisen ansiosta Calvin Klein vaatteet sulautuvat luontevasti mihin tahansa vaatekaappiin. Lopuksi Calvin Kleinin kestävän menestyksen salaisuus piilee sen kyvyssä kuvata nykymuotin perusideaa säilyttäen samalla ajattoman vetovoiman. Vaatteista asusteisiin, brändin sitoutuminen laadukkaaseen käsityöhön ja minimalismin suunnitteluun on vahvistanut sen paikan globaalina muotivoimana. Olipa kyseessä päivä ulkoilmassa ystävien kanssa tai seikkailuretki, Calvin Klein varusteet ovat muodikas ja toimiva lisä modernille yksilölle. Calvin Klein Redefining Modern Fashion

Calvin Kleinin vaatelinja edustaa vaivatonta tyylikkyyttä. Casual-paidoista ompeleisiin pukuihin, brändi tarjoaa monipuolisen valikoiman vaatteita, jotka täydentävät modernia elämäntyyliä. Olipa kyseessä klassinen valkoinen napituspaita, monikäyttöinen musta mekko tai ompeltu takki, Calvin Kleinin vaatteet heijastavat itsevarmuutta ja hienostuneisuutta. Calvin Klein takkikokoelma yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden erilaisiin sääoloihin. Lasikuitutakeista lämpimiin täytteisiin takkeihin, jokainen osa on suunniteltu pysymään lämpimänä samaan aikaan säilyttäen hienostunut ulkonäkö. Huomionarvoisten yksityiskohtien ja laadukkaiden materiaalien ansiosta Calvin Kleinin takit ovat olennainen osa sekä casual- että virallisissa tilaisuuksissa. Calvin Kleinin housut ovat kuuluisia täydellisen istuvuutensa ja ylellisten kankaidensa ansiosta. Virallisista lahkeista rentoihin farkkuihin, brändillä on laaja valikoima vaihtoehtoja eri mieltymysten mukaan. Calvin Klein mullisti alushousumarkkinat omalla ikoniseksi muodostuneella logolla koristetulla vyötäröllään. Calvin Klein boxerit valmistetaan pehmeästä, hengittävästä kankaasta, jotta käyttäjä voi nauttia mukavuudesta koko päivän. Monien leikkausten ja tyylien, mukaan lukien alushousut, trunksit ja boxerifarkut, brändi on muodostunut synonyymiksi ajattomalle ja vaivattomalle Calvin Klein alushoususuunnittelulle. Calvin Klein rintaliivikokoelma esittelee täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja herkkyyttä. Tunnettuna erinomaisesta istuvuudestaan ja tukensa, Calvin Kleinin rintaliivit on suunniteltu tekemään naisista itsetuntoisia ja voimautuneita. Calvin Klein laukut ovat heijastus modernista eleganssista. Siisteillä linjoilla ja laadukkailla materiaaleilla, brändin käsilaukut heijastavat hienostuneisuutta ja toiminnallisuutta. Tyylikkäistä reppuista trendikkäisiin crossbody-laukkuihin, Calvin Kleinin laukut ovat monikäyttöisiä asusteita, jotka parantavat minkä tahansa asun. Calvin Klein vyölaukku, myös fanny-pakkina tunnettu, edustaa brändin sitoutumista yhdistää tyyli ja käytännöllisyys. Ideaali kätevään käyttöön, vyölaukut on suunniteltu Calvin Kleinin ikonisen esteettisen näkökulman mukaan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje