up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Selected

Dametrøjer

Dametrøjer

Kvinders kjoler

Kvinders kjoler

damejakker

damejakker

trøjer til mænd

trøjer til mænd

Herreskjorter

Herreskjorter

Herrejakker

Herrejakker

Afdelinger

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Tilbehør

Alle( Selected )

Selected

Selected er et mærke, der leverer modetøj og forsøger at fokusere på minimalisme, alsidighed og kvalitet. Det blev etableret i 1997. Mærket er populært for sine forfinede og moderne designs, der imødekommer stil og tendenser. Dette mærke præsenterer et bredt udvalg af forskellige beklædning, herunder T-shirts og sweatre til både mænd og kvinder. De er dedikeret til at bruge superior materialer til at lave deres tøjvarer og betaler koncentration til detaljer. Selected-kollektionerne opretholder en balance mellem tendenser og elegance. Dette gør Selected til favorit blandt dem, der søger efter kvalitetstøj. Dette mærke tilbyder tøj til formelle lejligheder til hverdagsbrug. Deres produkter præsenterer holdbarhed kombineret med coolness. Det giver 100% rene og tilfredse tøjvarer til sit publikum. De har positioneret sig selv stærke og autentiske for at tilbyde de bedste produkter, der opfylder kravene til kvalitet og stil. Selected tøj er elsket og foretrukket af mennesker over hele verden.

Selected brand tøj

Selected Femme, et tøjmærke til kvinder, tilbyder T-shirts, der kombinerer stil, komfort og alsidighed. Mærket bruger kvalitetsstoffer til Selected women's t-shirts, der sikrer komfort, blødhed og holdbarhed. De T-shirts, der produceres af Selected Femme, har unikke grafikker, mønstre og fremragende farver. Selected women’s sweaters er et af de mest elskede beklædningsgenstande af damer om vinteren. Disse sweatre er lette og giver også den rette varme. Selected Femmes trøjer opnår en balance mellem komfort og chic stil, hvilket gør dem velegnede til forskellige lejligheder. Selected women’s clothing er lavet med moderne skræddersyningsteknikker, der kombinerer klassiske stilarter med kvalitetsstof, der skaber tidløse og trendy tøjstykker. Mærket er forpligtet til at levere højkvalitets- og moderne tøjstykker til hele verden. Selected men's clothing udtrykker ofte minimalisme og funktionelle æstetikker af skandinavisk design med fokus på rene linjer og funktionel elegance. Mærket tilbyder et udvalg af størrelser for at imødekomme forskellige kropsformer. Selected men's shirts er lavet af premiummaterialer, der bidrager til komfort, holdbarhed og overordnet fornemmelse. Selected men's skjorter tilbyder mange forskellige designs, der enkelt fremmer en mands garderobe. Uld er et populært valg til Selected men’s sweaters på grund af sin blødhed, åndbarhed og komfort. Det kan bruges til både lette og tunge sweatre. Forskellige typer uld, såsom merinould eller lammeuld, kan bruges til at skabe hyggelige og afslappende sweatre.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk