up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Makeup

Ansigt

()
load

Hvad er det væsentlige med makeup?

I denne guide diskuterer du godt de væsentlige ting, du bør have i din skønhedsboks for at skabe et hverdagslook.

Grundlag

Foundation er det første skridt efter at have klargjort huden med primere og fugtighedscreme. For et blødt ansigtsmakeup look, påfør med en skønhedssvamp. Dior, Yves Saint Laurent, Lancome og Sisley tilbyder det bedste udvalg af makeupprodukter.

Øjenkorrektor

Concealer er et vigtigt makeup tilbehør, som du bruger i din almindelige skønhedsrutine. Det tager dog tid at mestre disse mere komplicerede makeup essentielle ting. Ansigtsmakeup concealeren er tyk og tør og er perfekt til at dække hudpletter.

Øjenskygge palette

En neutral øjenskyggepalette er et perfekt valg over hele linjen. Du kan bruge nuancer af brun, bronze, taupe og creme for at skabe et fantastisk look. Ifølge makeup eksperter kan du blot bruge en øjenskyggebørste, en udtværingsbørste til at skabe din ønskede øjenmakeup stil.

Eyeliner

Eyeliner er en af de mest essentielle makeup artikler, der kan forbedre dit overordnede udseende med et øjeblik. For begyndere, brug blyant eyeliner, da den er nem at påføre og mindre rodet. Tricket er at begynde at påføre lineren fra midten af øjenlåget mod de ydre dele gradvist.

Mascara

For mange kvinder er mascaraer deres yndlingsmakeup, som de har i deres håndtasker. Beklæd bare vipperne to til tre gange og få tætte og lange vipper at vise frem.

Nøgen læbe farve

Sidst, men ikke mindst, er nøgleelementet på vores liste over essentielle makeup produkter nøgen læbefarve. Neutral læbefarve bør være et must have element i enhver kvindes pung!

clouse menu Luk