up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Makeup

Øjne

()
load

Hvad er typerne af øjenmakeup?

Makeup er en vigtig del af en kvinders livsstil. Øjenmakeup er en af de vigtigste dele af din overordnede makeup, der kan lave eller ødelægge dit look. Derfor er det vigtigt at gøre det rigtigt. Hvis du er forvirret over, hvordan du skal anvende øjenmakeup, skal du først forstå de forskellige typer. Få et glimt af nogle af de mest populære øjenmakeup herunder; Glitrende øjne
Glitrende øjenmakeup er en af de mest almindelige stilarter, der involverer påføring af glitter eller skinnende øjenskygger på øjenlågsområdet. Denne øjenmakeup er ideel til fester.

Cat Eye Makeup
Cat eye makeup giver dine øjne et elegant look og har længe været på mode siden 90´erne. For at få dette look, skal du anvende en mørk eyeliner over kanterne af dine øjne. Dior , Yves Saint Laurent , Lancome og Sisley tilbyder de bedste øjenmakeup produkter.

Gradient Eyes
Gradient øjenmakeup er meget i trend i disse dage, og det ser fantastisk ud. For at få dette look påfører du en lys øjenskygge i det indre øjenkrog og en lidt mørkere nuance på ydersiden.

Smokey Eyes
Smokey eye makeup har vundet stor popularitet i de seneste år. Denne øjenmakeup er velegnet, når du laver minimal makeup på resten af dit ansigt. For at få dette look skal du bruge mørke farver som sort og grå og blande dem jævnt.clouse menu Luk