Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Ecoalf

Ecoalf
Om Ecoalf
"Ecoalf er et banebrydende mærke i front for den bæredygtige modebevægelse. Grundlagt i 2009 af Javier Goyeneche, er Ecoalf på en mission om at forvandle modeindustrien til en kraft for miljømæssig og social forandring. Ecoalfs rejse begyndte med en vision om at skabe høj kvalitet, stilfuldt og miljøbevidst tøj og tilbehør ved hjælp af genanvendte materialer. Deres historie er en fortælling om innovation, beslutsomhed og en dyb kærlighed til planeten. Goyeneche blev inspireret til at skabe Ecoalf efter at have set den enorme mængde plastikaffald i vores have. Han ønskede at tackle denne globale krise gennem mode. Ecoalf har genopdefinieret mode ved at forene stil og bæredygtighed. Deres rejse, der er forankret i kampen mod havforurening og plastikaffald, har ført til et mærke, der repræsenterer håb for en bedre fremtid. Ecoalf´s tøj, tasker og jakker er levende bevis på, at bæredygtighed kan være en del af vores hverdag. Med Ecoalf kan du se godt ud, føle dig godt og gøre godt for planeten - en vindende kombination, der gør det til et fremragende navn i verden af bæredygtig mode.

Bæredygtig mode genopdefineret
Ved at bruge genanvendte materialer, økologisk bomuld og innovative stoffer har Ecoalf formået at genopfinde mode-landskabet. Fra elegante, minimalistiske designs til levende, trendskabende stykker, Ecoalf´s tøjkollektion transcenderer traditionelle forventninger og tilbyder forbrugerne et etisk og chic garderobeskab.
Ecoalf jakker og frakker viser mærkets engagement i at skabe overtøj, der ikke kun holder varmen og er stilfuldt, men også prioriterer planeten. Fra urban-chic jakker til hyggelige, isolerede frakker er Ecoalf´s overtøjskollektion et bevis på mærkets fusion af modefremmende design og miljøvenlige materialer.
Som supplement til deres tøj tilbyder Ecoalf´s rygsække og tasker et udvalg af stilfulde og funktionelle muligheder. Ecoalf rygsække er ikke kun stilfulde, men også miljøvenlige. Fremstillet af genanvendte materialer er disse rygsække perfekte til daglig brug og rejser."