up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Parfymer

Herreparfymer - typer parfymer: Eau de Toilette (5-15%)

()
load

Hvilken duft er best for menn?

Det er et stort utvalg av colognes og designerparfymer for menn som er i stand til å fange oppmerksomheten til alle som går forbi. Nedenfor er de beste duftene for menn som ikke bare formidler din personlighet, men gir en sterk maskulin følelse. Lacoste , Diesel , Pepe Jeans , Dolce and Gabbana er de mest kjente parfymermerkene.

Dolce & Gabbana The One

Dolce & Gabbana The One er en kjent duft blant menn. Moderne og klassisk på samme tid, gir denne parfymen brukeren en elegant og sensuell følelse. Köln blander perfekt de raffinerte krydder og tobakknoter for å oppnå en orientalsk og maskulin og tidløs duft for menn. Du kan også sjekke ut lacoste parfyme for menn og Calvin Klein parfyme for menn.

Diesel Bare de modige

Wild er det enestående tilskuddet i Diesel Only the Brave serien av dufter som er spesielt designet for menn. De unike duftene fra Diesel Only the Brave Wild gir deg følelser av sitrongress, grapefrukt og svart pepper. I tillegg er den klassiske dieselparfymen for menn en base som inneholder noter av blomstret lavendel, krydder muskat, frisk aroma av kokosnøttvann og sedertre for å kombinere en sterk og fantastisk duft for menn.

Dior Sauvage

Dior Sauvage er en frisk og sensuell duft for menn som kombinerer en salt ambroxan, smakfull kalabrisk bergamott, noter av sort pepper og patchouli og skaper en unik duft. Dior parfyme menn er kjent over hele verden.

clouse menu Lukk