up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Lacoste

Herreklær

Herreklær

Herresko

Herresko

Kofferter Og Vesker

Kofferter Og Vesker

Kvinne Klær

Kvinne Klær

Damesko

Damesko

Barn

Barn

Avdelinger

Barnesko

Dameklær

Damesko

Elektronikk

Gutteklær

Herreklær

Herresko

Jenteklær

Kofferter

Parfymer

Tilbehør

Allt( Lacoste )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Lacoste

Lacoste er en elegant klesmerke som ble grunnlagt av den legendariske tennismesteren Rene Lacoste. Merket ble opprettet i 1933 og produserte klær, antrekk, sko, parfymer, håndklær, briller, klokker og mye mer. Hovedkvarteret til selskapet er i Troyes, Frankrike. Merket innlemmer trender i hvert produkt ved å gjenta innovasjon og fornyelse av produktet. Det har gjort kreativitet til sin lidenskap for å tilby stil som en livsstil. Merkets grunnlegger laget sin første eksempel på Lacoste-poloer med korte ermer som lar luft passere på grunn av sitt pustende materiale og øker spillerens bevegelse i fristil for bedre ytelse.
Rene Lacoste har fått kallenavnet Krokodillen på grunn av sin utmerkede ytelse, og dermed brukes hans navn som et symbol i merkets logo. Dette krokodillsymbolet i merkets produkter har blitt populært over hele verden. Merket har opparbeidet seg sin tillit og navn ved å tilby premium kvalitetsprodukter. Du kan kjøpe hvert av Lacostes produkter på Dressinn.

Hvorfor har Lacoste-merket så godt rykte?

Lacoste har en arv på mer enn 88 år. Lacoste-skjorter er klassiske og trendy skjorter inspirert av sport, og disse ikoniske skjortene er hovedsakelig laget av primær bomullsstoff. Hver skjorte har opparbeidet seg sin etikett for sine utrolige egenskaper. Merket tar initiativet til å innovere avanserte teknologiprodukter steg for steg for å opprettholde rytmen. Gjør garderoben din klar for høsten med en lett hettegenser. Den organiske Lacoste-hettegenseren er toppet med gode detaljer, god kvalitet på snorer og mykt bomullsfleece-stoff for å holde deg varm.
I den kalde vintermåneden er det et bredt utvalg Lacoste-gensere som er designet for å holde deg komfortabel. Merket er veldig kjent for å tilby en premium strikkekolleksjon. De er laget med superfin materiale og kommer med ulike fargevalg å velge mellom favorittene dine. Hvis du vil føle deg varm og komfortabel samtidig som du ser superstilig ut, er Lacoste-jakken det perfekte valget for deg. Disse jakkene er ideelle for vinter for deres vindtett evne.
Merket tilbyr også et stort utvalg Lacoste-sko som er veldig kjente over hele verden. De er utvilsomt et utmerket valg for alle for deres stilfulle utseende og gir full varme og komfort til føttene. Lacoste-sneakers er laget med god kvalitet skinn med en gummi såle for perfekt grep, og stoffutstyr gjør det mer unikt mens den ekstra polstringen gir god komfort. Til slutt fullfør utseendet ditt med en Lacoste-hatt for å sikre at alle øynene skal være på deg.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk