up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Meikki muoti

Meikki

Löydä laaja valikoima tuotteita Meikki tuotteita henkilölle muoti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa dressinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Meikki

n merkit Meikki

Vinkkejä meikin käyttöön

Jotkut naiset rakastavat meikkiä ja luultavasti he säilyttävät paljon tavaraa kauneuslaatikoihinsa. Kauneustuotteiden kokoelma ei kuitenkaan riitä, sinun on opittava joitain perustaitoja, jotka auttavat sinua luomaan haluamasi lookin. Katso alla muutamia vinkkejä meikin käyttöön;

Lisätarvikkeet

Kosmetiikkateollisuuden kasvun myötä voimme löytää markkinoilta valtavan valikoiman kauneus ja ihonhoitotuotteita. Kasvojen, silmien, huulien ja kynsien meikkituotteiden lisäksi on laaja valikoima meikkitarvikkeita, jotka sinun on oltava kauneuspakkauksessasi. Esimerkiksi ripsien taivuttimet, sekoitussienet, siveltimet, linerit, kynsiviiltimet, pinsetit jne. Nämä pienet työkalut ovat todella käteviä ja auttavat sinua saavuttamaan ammattimaisen ilmeen jopa kotona.

Silmät

Viime aikoina olemme nähneet, että silmämeikkiä on korostettu merkittävästi. Meikkitaiteilijat ovat ottaneet käyttöön runsaasti silmämeikkityylejä, joita voit tehdä erilaisten tapahtumien ja sosiaalisten kokoontumisten mukaan, kuten Smokey silmät, kimaltelevat silmät, kissan silmät ja gradientti. Dior , Yves Saint Laurent , Lancome , Sisley ja Filorga ovat tunnettuja tuotemerkkejä, jotka tarjoavat korkealaatuisia meikkituotteita ja tarvikkeita.

Kasvot

On olemassa muutamia vinkkejä, jotka sinun tulee pitää mielessä, kun levität meikkiä kasvoillesi. On aina hyvä aloittaa kosteusvoiteella. Käytä laadukasta kosteusvoidetta valmistellaksesi ihosi muita tuotteita varten. Käytä seuraavaksi pohjustetta ja nestemäistä meikkivoidetta tasaisen pohjan luomiseksi. Käytä peitevoidetta korostaaksesi piirteitäsi. Ja lopuksi levitä meikkipuuteri pohjan vahvistamiseksi. Sinun tulisi myös levittää poskipunaa ja korostusainetta saadaksesi lopullisen glami ilmeen.

Huulet

Koko päivän kestävien huulivärien levittäminen on haaste monille naisille. Kuitenkin, jos noudatat joitain temppuja, voit saada sen pysymään pidempään ilman värimuutoksia. Valmistele tätä tarkoitusta varten huulesi ensin huulikuorinnalla. Levitä sitä varovasti koko huulille , jotta kuollut ja kuiva iho irtoaa. Kostuta huulet ja piirrä ääriviivat samanvärisellä huulikynällä. Täytä huulet huulipunalla ja olet valmis lähtemään.

Kynnet

Kynsituotteet sisältävät kaiken, mitä käytetään suojaamaan kynsiä vaurioilta ja pehmentämään niitä, kuten kynsilakat, poistoaineet ja emalit. Takana ovat ajat, jolloin vain kynsemaali oli ainoa asia, jota levitimme käsiemme kauneuden parantamiseksi. Kosmetiikkateollisuuden kasvun ansiosta saatavilla on erilaisia tekokynsiä eri malleissa ja tyyleissä koristeilla, jotka antavat kädelle tyylikkään ilmeen. Voit myös tehdä kynsitaidetta näyttääksesi erilaiselta ja tyylikkäältä!

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje