Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Petrol Industries

Information för Petrol Industries
"Petrol Industries är ett välkänt modevarumärke som är baserat i Nederländerna. Företaget designar och erbjuder en stor kollektion av herr- och barnkläder över hela Europa. Petrol Industries säljer främst sina produkter i Tyskland, Frankrike och Benelux-länderna. Det mest tilltalande med Petrol Industries kläder är hantverket i deras denimplagg. Sedan starten 1989 har varumärket representerat jeans och relaterade produkter för sina kunder.
I hjärtat av Petrol Industries kollektion finns välplanerade och skickligt tillverkade klädesplagg. Varumärkets fokus på kvalitet syns i varje söm, vilket garanterar att Petrol Industries kläder utmärker sig för sin hållbarhet och trendiga stil. Från bekväma och mångsidiga jeans till snygga skjortor, riktar varumärket sig till den trendmedvetna individen som värdesätter både komfort och estetik.
Petrol Industries jackor är en höjdpunkt i deras sortiment och erbjuder en blandning av mode och funktionalitet. Oavsett om det är en klassisk jeansjacka eller ett robust ytterplagg, är Petrol Industries jackor designade för att erbjuda värme och skydd.

För de som söker en avslappnad och bekväm stil är Petrol Industries hoodies en garderobsstapel. Tillverkade med mjuka och högkvalitativa material, förenar dessa hoodies komfort med varumärkets signaturstil, vilket skapar en avslappnad men ändå snygg look.
Petrol Industries bälten ger den perfekta sista touchen till vilken outfit som helst. Designade med omsorg om detaljer, tjänar dessa bälten inte bara ett funktionellt syfte utan förbättrar också det övergripande utseendet med sin kvalitetshantverk och trendiga design.
Varumärkets åtagande att erbjuda ett varierat utbud sträcker sig till herr- och pojkläder, vilket speglar en förståelse för olika stilpreferenser över olika åldersgrupper. Petrol Industries herrkläder visar en sofistikerad men avslappnad inställning till mode, medan Petrol Industries pojkläder garanterar att yngre modeentusiaster också kan omfamna varumärkets urbana och trendiga vibb."