Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Reef

Reef
Information för Reef
Reef är ett märke som uppmärksammas för sin tillverkning av avslappnade sandaler och skor. 1984 grundades märket av två bröder vid namn Santiago Aguerre och Fernando. Dess kontor är baserat i USA, Carlsbad, Kalifornien. Sedan grundandet har märket blivit känt för sina kreativa, opretentiösa och bekväma skor bland surfare över hela världen. Den senaste kollektionen av Reef Phantoms sandaler har blivit alltmer populär för sin enkla men smarta utseende. Reef skor är attraktiva för de som älskar ytliga och stilfulla sandaler som är sköna att gå i. Märket erbjuder ett brett utbud av färgrik design i sitt skorsortiment som ingen kan motstå.
I hjärtat av Reefs ethos står ett löfte om hållbarhet och bekvämlighet. De prioriterar miljövänliga material och tillverkningsprocesser, som visar en djup kärlek till haven och en realistisk värld som främjar deras design. Detta åtagande till miljöansvar är uppenbart i deras kreativa användning av återvunna material och vattenbaserade lim.
Ovanför mode är Reef ett märke som representerar en känsla av gemenskap och upplevelse. De stöder händelser, sponsrar miljöinitiativ och samarbetar med likasinnade institutioner, samtidigt som de uppmuntrar individer att omfatta deras resor av utforskning och självupptäckt.

Reef kollektion av badkläder och skor

Reef sandaler är den överlägsna skovalet för dem som välkomnar en avslappnad, strandig livsstil. Dessa sandaler har blivit populära för sitt lätthet, ton och hållbarhet. Reef erbjuder ett brett utbud av sandaltyper för att passa olika preferenser. Reef caps har vanligtvis avslappnade och bekväma designs som passar för olika utomhusaktiviteter, från strandturer till vandring och dagliga bär. De är förberedda med ett koncentrat av detaljer, med kvalitetsmaterial som ger hållbarhet.
Reef mensskor är ett vittnesbörd om märkets åtagande att förbereda skor som kombinerar stil, bekvämlighet och funktion. Reefs mänskor representerar en själ av erfarenhet och en länk till havet. Reef womens skor är en fusion av mode, komfort och mångsidighet, som möter kraven och preferenser hos engagerade, strandälskande kvinnor.
Reef womens badkläder är gjorda för att förbättra din upplevelse samtidigt som den representerar din länk till strandkulturen och den vilda skönheten i havet. Reef womens badkläder håller dig inte bara bekväm och chic utan återspeglar också den avslappnade, äventyrssökande själen av strandliv.
Reef barnsandaler är gjorda för att undvika obehag och ge bra stöd under lek och utforskning. Förstärkta remmar, starka sulor och högkvalitativa material bidrar till Reef barnsandalers hållbarhet. Reef badkläder är ett mode och funktionellt alternativ för de som gillar att välkomna strandlivsstilen med anda och komfort. Reef womens badkläder inte bara håller dig bekväm och chic, utan återspeglar också den avslappnade, äventyrssökande själen av strandliv.