up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

adidas Fodboldstøvler Nemeziz 17.1 FG

adidas Fodboldstøvler Nemeziz 17.1 FG

adidas Fodboldstøvler Nemeziz 17.1 FG

adidas Fodboldstøvler Nemeziz 17.1 FG

adidas Fodboldstøvler Nemeziz 17.1 FG

adidas Fodboldstøvler Nemeziz 17.1 FG

adidas Fodboldstøvler Nemeziz 17.1 FG

adidas Fodboldstøvler Nemeziz 17.1 FG

plus
adidas

adidas Fodboldstøvler Nemeziz 17.1 FG

Produktbeskrivelse adidas Fodboldstøvler Nemeziz 17.1 FG

Designet med det ultimate målet å snu spillet på hovedet , vil adidas Nemeziz 17.1 FG tillate deg å distribuere uovertruffen smidighet i banen. Disse junior fotball støvlene har en minimalistisk design som reduserer vekten og eliminerer flere elementer for å garantere høyest mulig hastighet når invaderende lagets defensiv linje inntrer.

Den Nemeziz 17,1 sin yttersåle bruker perfekt Torsionframe design for å gi god trekkraftnaturgress og fast bakken plasser. På samme måte fungerer tilsetningen av torsjonsribber i midtfoten som en stabiliseringsbro , noe som øker grepet og stabiliteten til disse støvlene, selv i de strammere manøvrer.

Nemeziz 17.1 øvre er bygd i Agility Knit 2.0 , som gir en tettsittende passform i ankelområdet takket være sin Dual Lock V-formede krage og god pustevennlighet . Control Frame- inspirert termosettert mønster i toecap og hælområder sikrer en utmerket ballkontroll ved å favorisere høyere friksjonsgrader. Overrask dine motstandere som du ser ut av ingenting. Og scorer ut av ingenting. Snør opp Nemeziz og opprett det uventede. En innovativ, tape-inspirert øvre på disse juniors fotball støvlene støtter radikale trekk for ødeleggende lek. Designet for fast bakke.

Egenskaper:

Supernatural smidighet ble akkurat mer naturlig.

Fotkramming AGILITY KNIT 2.0 forfoot for perfekt passform og respons rett ut av esken

Høyeste mobilitet og bandasjet passform under radikal lek med den revolusjonerende TORSION TAPE av 360 AGILITY BANDAGE SYSTEM, inspirert av sports-taping

Lateral og medial støtte fra 360 TORSION TAPE inspirert av sports-taping

Sikker låsing og ankelstabilitet med en DUAL LOCK COLLAR

Eksplosiv kraft på tørt naturgress fra den lette TORSIONFRAME yttersålen med TORSION RIBS for trykkstøtte


adidas Fodboldstøvler Nemeziz 17.1 FG er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett fotball butikken kan du finne adidas Fodboldstøvler Nemeziz 17.1 FG relaterte produkter. Vårt utvalg av Junior fotballstøvler produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner adidas Fodboldstøvler Nemeziz 17.1 FG

Type ytter såle
Fg - fast grunn
Farge
Svart
Blå

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up