up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge energigeler?

Energigeler er laget for å brukes uten vann, noe som indikerer at det kan sikre rask diffusjon av karbohydrater inn i kroppen uten følelsen av tyngde som noen ganger kan oppstå ved overdreven drikking. Å tømme karbohydratressursene dine mens du trener eller trener er en av hovedårsakene til svakhet. Du kan kjøpe Energy Gels fra Powerbar , Named Sport , 226ERS , Amix og Amlsport .

Råd for valg av energigeler

Velg energigeler som kommer fra enkle sukkerarter som dekstrose, glukose eller fruktose fordi energigeler med disse sukkerene er lett fordøyelige.
Det er alltid bedre å velge energigeler som består av naturlige ingredienser. Energigeléer laget av naturlige ingredienser er bra for helsen din og gir deg umiddelbar og langvarig styrke.
Du kan finne koffeinholdige energigeler for å legge til en energiboost hvis du trenger det.
Velg energigeler som inneholder talte elektrolytter som kan være næringsrike under trening og sport. Dette kan være en egnet måte å få i seg karbohydrater og elektrolytter sammen.
Du kan kjøpe de beste energigelene i vår nettbutikk.

clouse menu Lukk