Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Futsalsko

()

Sorter etter

Hva er futsal støvler?

Fotballsko er utviklet for å være komfortable når du spiller og trener bevegelser på harde gulv som for eksempel baner. Innendørs fotballsko har generelt jevne såler og har ikke pigger eller pigger på sålene. Sålene er laget av gummi og beholder en flat design for et sterkt grep. Du kan kjøpe disse skoene fra Adidas , Joma , Puma , Hummel .

Adidas fotballsko

Adidas innendørs fotballsko har en tettere tilknytning til bakken enn noen annen standardsko. Disse skoene har en matt gummisåle som beholder et funksjonelt design for å håndtere sklir og forbedre grepet for fartsfylt aktivitet på banen. Strukturen til Adidas futsalsko er perfekt tilpasset for å ha perfekt støtte for ankelen. Materialet til disse skoene pakker foten riktig for å forhindre skader.

Futsal sko Joma

Joma futsalsko er noen av de beste skoene for å spille fotball. Disse fotballskoene holder foten din trygg mot enhver form for slag eller skade under fotballtrening. De er tilgjengelige i en rekke unike stiler og nyanser, med noen dristige fargekombinasjoner for de mer entusiastiske. Joma innendørs fotballsko er veldig lette og stabile med gummisåle og forsterkede tåhetter.

top