up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Joma Treningsdrakt Danubio

Joma Treningsdrakt Danubio

Joma Treningsdrakt Danubio

Joma Treningsdrakt Danubio

plus
Joma

Joma Treningsdrakt Danubio

Produktbeskrivelse Joma Treningsdrakt Danubio

Todelt sweatsuit bestående av jakke og bukse.

Jakke med høy krage, lommer uten glidelås, med strikk på ermer og nederst.
De lange buksene har en justerbar elastisk linning med midjesnor og elastiske mansjetter nederst. Lommer uten glidelås.


Spesifikasjoner:

Sammensetning:
100% polyester spandex


Teknologi:

Tilpasningsevne:
Stoffet som brukes til å lage plagget gjør at det bedre tilpasser seg utøverens kropp. Plagget tilpasser seg kroppen for større komfort mens du trener sport.

Bevegelsesfrihet:
Plagg laget av elastisk strikkestoff som letter bevegelsen under treningen. Den passer perfekt til kroppen, slik at du kan trene med total bevegelsesfrihet.

Varighet:
En finish påført stoffet for å forhindre rask forringelse av fiberen og dens farger. Øker levetiden til plagget, takket være holdbarheten til stoffet.Kommer du til å kjøpe Joma Treningsdrakt Danubio? Alle produktene fra Joma har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Joma Treningsdrakt Danubio og motta den innen få dager. Vårt mål hos goalinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av fotball utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Joma Treningsdrakt Danubio

Farge
Svart
Produkttype
Tracksuits

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Joma Treningsdrakt Danubio

Verdi for pengene ok

-

Treningsdress av god kvalitet levert raskt (på 3 dager Spania ==> Belgia).

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up