up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kelme Innendørs Fotballsko Elite

plus
Kelme

Kelme Innendørs Fotballsko Elite

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Kelme Innendørs Fotballsko Elite

Inspirasjonsmodell av sportsskoene fra 80-tallet, for eksempel vår logo K lateral scalloped. Modell laget med artikler av høy kvalitet med forsterkning på overdelen og hælen i naturlig semsket skinn. Teknologi, komfort, design og stil, den nødvendige ingrediensen for en leder.


Spesifikasjoner:

Sammensetning: Skinn
Kelme Innendørs Fotballsko Elite har Kelme offisiell garanti fra produsent. Som en Kelme offisiell forhandler er alle våre tilbud fotball artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I goalinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Herresko produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Innendørs fotball sko artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Kelme Innendørs Fotballsko Elite

Farge
Blå

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Ros

-

5 stjerner! Den kom feilfri, riktig størrelse. Jeg er kunde fra i dag!!!

Kvalitetsprodukt

-

Flott produkt, utmerket valuta for pengene. Myk sko laget av kvalitetsmaterialer (eksepsjonelt skinn).

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up