up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kelme Innendørs Fotballsko Elite

plus
Kelme

Kelme Innendørs Fotballsko Elite

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Kelme Innendørs Fotballsko Elite

Inspirasjonsmodell av sportsskoene fra 80-tallet, som vår logo K lateral scalloped. Modell laget med artikler av høy kvalitet med forsterkning på overdelen og hælen i naturlig semsket skinn. Teknologi, komfort, design og stil, den nødvendige ingrediensen for en leder.


Spesifikasjoner:

Sammensetning: Skinn
Hos goalinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets fotball produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Kelme Innendørs Fotballsko Elite? Du er heldig siden goalinn i Herresko katalogen og Innendørs fotball sko kategorien tilbyr vi andre fotball produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Kelme Innendørs Fotballsko Elite

Farge
Hvit

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Joggesko

-

utmerket kvalitet anbefalt goalinn !!

Ros

-

5 stjerner! Den kom feilfri, riktig størrelse. Jeg er kunde fra i dag!!!

Kvalitetsprodukt

-

Flott produkt, utmerket valuta for pengene. Myk sko laget av kvalitetsmaterialer (eksepsjonelt skinn).

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up