up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Kelme Innendørs Fotballsko Precision

plus
Kelme

Kelme Innendørs Fotballsko Precision

Produktbeskrivelse Kelme Innendørs Fotballsko Precision

KELMEs største klassiker og toppselger.

Med en Hisking øvre for den flotte ytelsen, inkluderer teknologi og KELMEs eksklusive yttersåle, alt i en pakke som gjør den komfortabel, fleksibel, motstandsdyktig og rask.


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen fotball utstyr, oppdag goalinn. Som Kelme autorisert forhandler har alle våre fotball produkter full produsentgaranti av Kelme. Velg en av våre Herresko kategorier og oppdag utvalget av Herresko produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Kelme Innendørs Fotballsko Precision

Farge
Blå
Hvit

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Topp

-

Sterkt anbefalt produkt! bedre enn forventet

Utmerket kvalitet

-

Flott produkt, komfortabelt og av høyeste kvalitet, jeg anbefaler det på det sterkeste!

Topp

-

God kvalitet/prisforhold

Strålende

-

Super rask frakt Beste pris

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up