up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Nike Keeperhansker Spyne Pro

Nike Keeperhansker Spyne Pro

plus
Nike

Nike Keeperhansker Spyne Pro

Produktbeskrivelse Nike Keeperhansker Spyne Pro

Spyne finger støtter gir stabilitet for å blokkere og fange skudd, 3 mm super soft latex skum palm absorberer skuddbelastning og gir overlegen grep. Mesh cutouts på baksiden av hånden øker pusten. Elastisk bånd og velcro-lukning for komfort og sikkerhet.

spesifikasjoner:

100% TEKSTIL


Velkommen til våre Nike Keeperhansker Spyne Pro spesialtilbud! Tenk på goalinn når du ønsker å fornye dine fotball materialer. goalinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Nike så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Utstyr.

Spesifikasjoner Nike Keeperhansker Spyne Pro

Beskyttelse
Ja
Skjæretype
Flat
Farge
Gul
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Godt produkt

-

Leveransen var raskere og bedre enn jeg forventet.

Veldig myk trøye

-

Jersey med riktig størrelse, med et veldig mykt stoff som ligner på bomull, anbefales på det sterkeste

Utmerket grep

-

Hanske med et utmerket grep som passer perfekt til hva størrelsen markerer, designen er veldig vakker.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up