up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Spalding Genser Med Full Glidelås Team II

plus
Spalding

Spalding Genser Med Full Glidelås Team II

Produktbeskrivelse Spalding Genser Med Full Glidelås Team II

Egenskaper.

Svette, innsiden ikke børstet.

Rib krage kontrastfarget.

To glidelåslommer.

Spalding og True To The Game utskrifter.

Materiale 80% Bomull, 20% Polyester.

Vekt 290gm.

.

.

.

<


Hos goalinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets fotball produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Spalding Genser Med Full Glidelås Team II? Du er heldig siden goalinn i Herreklær katalogen og Hettgenser kategorien tilbyr vi andre fotball produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Spalding Genser Med Full Glidelås Team II

Hette
Without hood
Farge
Svart
Glidelåslengde
Full glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up