up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Uhlsport Genser Med Full Glidelås Essential

plus
Uhlsport

Uhlsport Genser Med Full Glidelås Essential

Produktbeskrivelse Uhlsport Genser Med Full Glidelås Essential

Spesifikasjoner:


Uhlsport ordlyden trykt på brystet

Kontrast netto fôr i hette

Svette jakke med hette

To lommer på frontenSpesifikasjoner:


Materiale shell: 60% bomull, 40% polyester fôr: 100% polyester


Uhlsport Genser Med Full Glidelås Essential er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Uhlsport Genser Med Full Glidelås Essential fra din nett fotball butikk goalinn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos goalinn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av fotball utstyr fra merket Uhlsport.

Spesifikasjoner Uhlsport Genser Med Full Glidelås Essential

Hette
With hood
Farge
Svart
Glidelåslengde
Full glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flott genser

-

Veldig vakker genser, perfekt størrelse L, råd, utmerket for de som driver med sport på alle årstider, ikke tungt produkt, den er ikke polstret innvendig og er ikke plysj.

Produktkvalitet

-

komfortabel, god pris.

Uovertruffen kvalitet

-

Eksepsjonell kvalitetsjakke. Bildene gjør det ikke rettferdighet, det er mye bedre enn det ser ut. Den er tung, noe som indikerer bomullens gode kvalitet. Perfekt dimensjonering også. Glad med kjøpet. Frakt og levering veldig bra. Til tross for å være i fester og i motsetning til flere leste kommentarer, kom det bare et par dager for sent.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up