up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Uhlsport Keeperhansker Absolutgrip

Uhlsport Keeperhansker Absolutgrip

plus
Uhlsport

Uhlsport Keeperhansker Absolutgrip

Produktbeskrivelse Uhlsport Keeperhansker Absolutgrip

Egenskaper:

PALM: patenterte ABSOLUTGRIP for forbedret demping og fremragende grep under alle værforhold

BACKHAND: preget latex med SCHOCKZONE

CUT: Classic cut gir et maksimalt fangstområde

GLOVE BODY: behagelig tekstil for best mulig åndbarhet og brukskomfort

FASTENING: pakk rundt latexremmen og full bandasje for god fiksering

DESIGN: ergonomisk preformert kutt for optimal brukbarhet

spesifikasjoner:

Materiale:

Latex: 58% Polyester: 33% Nylon: 5% PU: 4%

Teknologi:

Skum ABSOLUTGRIP PLUS:

I 2001 lanserte vi vårt eget patenterte ABSOLUTGRIP-skum på markedet. Vi vekter formelen som gull. Den oppnår den perfekte balansen mellom absolutt grep og holdbarhet. Så det var en dristig beslutning om å endre en testet og testet formel, men det var akkurat det vi gjorde. Vi ønsket å bruke dagens teknologi for å finne ut om det var mulig å foreta forbedringer. Og se og se, vi klarte å gjøre vårt beste enda bedre. Resultatet? Bedre grep og støtabsorpsjon. Ved å introdusere små mengder av visse tilsetningsstoffer (= lim) har vi klart å gjøre grepet merkbart bedre. Effektabsorpsjonen er forbedret ved bruk av materiale av en forseggjort sammensetning. Vi er veldig glade for det endelige resultatet. Etter all den omfattende testingen er vi glade for å si at den er nå i produksjon. Vi kaller det ABSOLUTGRIP PLUS.

SCHOCKZONE:

Dette støtabsorberende elementet har en spesiell overflate med høyt slitasjeavstand. Vi kaller det SCHOCKZONE det hjelper deg når du stanser og gjør hanskene enda mer slitesterke.


Liker du Uhlsport Keeperhansker Absolutgrip? Gå inn på vår fotball seksjon og oppdage et stort utvalg av Utstyr produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at fotball produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Utstyr finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Uhlsport Keeperhansker Absolutgrip

Beskyttelse
Nei
Skjæretype
Flat
Farge
Rød
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Uhlsport absolutgrip

-

Perfekt. Å se i bruk. Veldig god kvalitet

Absolutt grep

-

Hanskene var fantastiske og solide 5 stjerner

Utmerket hanske

-

Hanske av høy kvalitet. Det tok meg en stund å motta, men det var vel verdt det. I Brasil koster denne hansken R 549,00 + frakt. Jeg betalte R235,00 med frakt. Veldig fornøyd,

Uhlsport hanske

-

Utmerket produkt, ankom før tidsplanen og til en god pris.

Uhlsport hanske

-

Utmerket hanske, navnet uhlsport trenger ingen kommentar!

Utmerket!

-

Utmerket produkt, sannheten er at jeg alltid har brukt hansker og det er vanskelig å bytte, men sannheten er at de ble flotte, jeg vil kjøpe dem igjen

Produktet stemmer overens med beskrivelsen

-

Modell hentet til den beste prisen fra de vanlige nettbutikkene og forsendelse i Italia på 4 dager. Hansken er en klassiker fra en utmerket latex, misunner ikke mye supergrepet til det samme merket. På den annen side vil jeg fraråde det for de som på grunn av teknikk eller rettsforhold har en tendens til å slite håndflatene raskt ettersom forbindelsen ikke er veldig slitesterk. Utmerket demping av skudd og fall. Komfortabel passform og perfekte sømmer. 2020 -modellen produsert i juni 2020, den kom ikke veldig frisk til meg, men jeg anbefaler på det sterkeste til de som liker en hanske med klassiske sømmer med utmerket grep

Utmerket

-

Utmerket hanske, match bildene og beskrivelsen. God service og levering.

Uhlsport absolutgrip

-

Fin design og godt grep. Sønnen min elsker dem bare!

Håndflaten hadde blitt dårligere.

-

Jeg har gledet meg til Guaita-modellhanskene, men håndflaten har blitt misfarget fra hvit til brun. Det er veldig skuffende.

Jeg handlet godt.

-

Hansker med det beste designet og grepet! !

Guaita bruk modell!

-

Både grep og rødfarging er bra. En av grunnene til kjøpet var at Vicente Guaita brukte det.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up