up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Umbro Sko Lever

Umbro Sko Lever

plus
Umbro

Umbro Sko Lever

Produktbeskrivelse Umbro Sko Lever

Egenskaper:

Breathable mesh øvre med varme sveisede overlegg for støtte.

Komprimering med EVA yttersåle for komfort

spesifikasjoner:

Tekstil Mesh 95%, PU 5%


Dra nytte av våre tilbud på Umbro Sko Lever. I vår nett fotball butikk, hos goalinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste fotball utstyret. Du kan også besøke andre fotball kategorier og finne produkter av merket Umbro til den beste prisen.

Spesifikasjoner Umbro Sko Lever

Lukninger
Skolisse
Farge
Svart
Skjønn
Unisex
Sko
løpesko
Anbefalt Bruk
Urban
Høyde Støvler
Lav

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up