up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Umbro Sko Sala Z5 IN

Umbro Sko Sala Z5 IN

Umbro Sko Sala Z5 IN

Umbro Sko Sala Z5 IN

plus
Umbro

Umbro Sko Sala Z5 IN

Produktbeskrivelse Umbro Sko Sala Z5 IN

UMBRO Sala Z5 IN-skoene er laget med en høykvalitetssammensetning av 65 % tekstil og 35 % polyuretan, noe som sikrer holdbarhet og komfort for alle dine innendørsaktiviteter.
Kjøp dine favoritt Herresko modeller og nyt fotball. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Umbro Sko Sala Z5 IN. Hvis du er i tvil om å kjøpe Umbro Sko Sala Z5 IN, ta kontakt med vårt team av fagfolk i fotball via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Umbro Sko Sala Z5 IN

Farge
Blå
Hvit

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up