up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Global lock Kædelås City Kit 10 Mm

plus
Global lock

Global Lock Kædelås City Kit 10 Mm

Produktbeskrivelse Global lock Kædelås City Kit 10 Mm

10 mm høje sikkerhedsforbindelser lavet af hærdet stål.

Hængelåsdesign i hærdet stål med 13 mm ben giver ekstra beskyttelse mod vridningsangreb.

Vejrbestandig nylonskede, der forhindrer ridser på malingen.

Inkluderer 2 nøgler.
Hvad ville du sige til at finde Global lock Kædelås City Kit 10 Mm til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din motorcykel butik. Køb det bedste udstyr fra Global lock og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Vedligeholdelse varer.

Funktioner Global lock Kædelås City Kit 10 Mm

Lukkesystem
Nøgler
Farve
Sort
Hængelåse
Padlock Chain

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up