up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Global lock Kjettinglås City Kit 10 Mm

plus
Global lock

Global Lock Kjettinglås City Kit 10 Mm

Produktbeskrivelse Global lock Kjettinglås City Kit 10 Mm

10 mm høye sikkerhetslenker laget av herdet stål.

Hengelåsdesign i herdet stål med 13 mm stift gir ekstra beskyttelse mot vridende angrep.

Værbestandig nylonhylse som forhindrer riper på lakken.

Inkluderer 2 nøkler.
Med Global lock Kjettinglås City Kit 10 Mm kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Global lock og deres motorsykkel produkter, gå inn på kategorier av Klokker produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved motardinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Spesifikasjoner Global lock Kjettinglås City Kit 10 Mm

Lukkesystem
Nøkler
Farge
Svart
Hengelåser
Padlock Chain

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up