up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Motul

Motul

KAIKKI ( Motul )

Noin Motul

Motul on huomioitu ranskalainen globaali yritys, joka perustettiin vuonna 1853. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ranskassa, Aubervilliersissa. Motul erikoistuu öljyjen ja moottoriöljyjen valmistamiseen, suunnitteluun ja tarjoamiseen autoille, moottoripyörille, autoille ja muille ajoneuvoille. Vuosien kokemuksella, kokemuksella, ymmärryksellä ja tietämyksellä Motul on hallinnut alaa vuosikymmeniä. Tuotevalikoimaan kuuluvat hydrauliikkaöljyt, synteettiset öljyt, moottoriöljyt, teollisuuden polttoaineet, huolto- ja jäähdytysaineet. Humble-alkuna korkealaatuisen voiteluaineen valmistajana Motul tarjoaa nyt tuotteitaan maailmanlaajuisesti. Motulin pyrkimys suureen on heijastunut laajaan tuotevalikoimaan, joka on suunniteltu laajaan sovelluskokoelmaan. Motul -formulaatiot on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suojaa, suorituskykyä ja kestävyyttä. Motulin osallistuminen moottoriurheiluun, johon kuuluu yhteistyö kuuluisien kilpa-ryhmien ja tapahtumien kanssa, korostaa sen tavoite saavuttaa suuruutta. Tämä kilpa-DNA uudelleenmuotoillaan ajankohtaisiin tuotteisiin, jotka täyttävät tiukat vaatimukset korkean suorituskyvyn moottoreille. He panostavat tutkimukseen kehittääkseen ympäristöystävällisiä voiteluaineita, jotka vähentävät päästöjä ja ympäristövaikutuksia. Yli sadan vuoden perinteellä ja eteenpäin suuntautuneella lähestymistavalla voiteluun Motul jatkaa ajoneuvon ja teollisen polttoaineen maailman voimana.
Motulin moottoriöljyjen ja voiteluaineiden kokoelma

Motul-öljy on kehitetty käyttäen hienostuneita teknologioita ja laadukkaita perusöljyjä tarjotakseen optimaalista suojaa ja toiminnallisuutta moottoreille. Olipa kyseessä korkeatehoinen urheiluauto, moottoripyörä tai teollinen laite, Motul tarjoaa öljyjä, jotka on kehitetty vastaamaan erityisiä tarpeitasi.
Motul-moottoriöljyjä sisältävät usein hienostuneita lisäaineita ja formulointeja, joilla parannetaan suojaa kulumista, kulumista ja hapettumista vastaan. Nämä lisäaineet auttavat pidentämään moottorin käyttöikää ja optimaalista suorituskykyä. Joitakin Motul -moottoriöljyjä valmistetaan polttoaineen tehokkuuden parantamiseksi ja kitkaa vähentämällä, jotta voit säästää polttoainekustannuksia ja vähentää päästöjä.
Motul-haarukkaöljyt ovat tärkeässä roolissa iskunvaimennuksen tai iskunvaimennuksen hallinnassa. Se auttaa säätelemään nopeutta, jolla haarukka puristuu ja kimpoaa, kun se altistuu voimille, kuten lyönnit ja ajajan painon.
Motul-vaihteistoöljyjä on saatavana eri tiheysluokissa eri siirtojärjestelmien ja työskentelyolosuhteiden mukaan. Oikea paksuus varmistaa riittävän voitelun ja vaihteiden ja laakereiden suojan.
Motul-jarruveden on luotu korkeilla kiehumispisteillä, jotta ne kestävät jarrujen aiheuttaman voimakkaan lämmön. Tämä auttaa estämään jarruhäviötä, joka voi tapahtua, kun neste palamalla johtaa jarrujen suorituskyvyn vähenemiseen.
Motul-jäähdytysneste on suunniteltu auttamaan moottorin lämpötilan säätelyä, estääkseen ylikuumenemisen kuumissa olosuhteissa ja vahvistaakseen, että se ei jäädy kylmissä olosuhteissa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje