up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Electronica motorsport

Electronica motorsport

Vind een breed scala aan Electronica-producten voor motorsport. Ontdek de beste deals bij motardinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Electronica

Merken in Electronica

Tips om navigatie voor een motor te kiezen

Actiecamera´s: Actiecamera´s zijn kleine en eenvoudige apparaten die worden gebruikt voor het maken van foto´s en het vastleggen van video´s van uw motoravonturen.

Accu´s en opladers: De accu´s en opladers zijn de belangrijkste onderdelen van de navigatieuitrusting van de motorfiets. De batterijen worden gebruikt om de navigatietoestellen van stroom te voorzien en laders worden gebruikt om de batterijen op te laden.

Hoezen en koffers: De hoes en koffers worden gebruikt om het motornavigatiegereedschap veilig op te bergen. De hoes en koffers helpen om de GPS en camera apparaten van uw motorfiets te beschermen tegen eventuele schade.

Handheld GPS: De Handheld GPS is ook een navigatieapparaat voor motorfietsen. De handheld GPS maakt gebruik van satelliettriangulatie om de bestaande locatie van de gebruiker op een digitale kaart te specificeren en aan te geven.

Kaarten: Fietskaarten zijn de ideale ritpartner wanneer het aankomt op het maken van een route met de fiets. Fietskaarten worden geleverd met een verscheidenheid aan opties om uit te kiezen, zodat u een aangepast parcours kunt ontdekken of ontwerpen, afhankelijk van uw motorbehoeften.

Navigatie: Een navigatiesysteem wordt gebruikt om nieuwe wegen en paden te vinden en om tijd te besparen of de bochten te maximaliseren, is het gebruik van een navigatiesysteem noodzakelijk.

Walkietalkies: Wanneer je meerdere motoren samen laat toeren, zijn de walkietalkies de ideale manier om met het hele publiek in contact te blijven.

Horloges: Slimme horloges geven u zeer specifieke gegevens over uw motorroute. U kunt horloges voor motorfietsen kopen bij Alpinestars , Shark , Sena , Givi , Schuberth en Shad .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden