Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Elektroniikka

Elektroniikka moottoripyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Elektroniikka tuotteita henkilölle moottoripyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa motardinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Elektroniikka

n merkit Elektroniikka

Vinkkejä navigoinnin valitsemiseen moottoripyörälle

Toimintakamerat: Toimintakamerat ovat pieniä ja yksinkertaisia laitteita, joilla voit ottaa kuvia ja tallentaa videoita moottoripyöräseikkailuistasi.

Akut ja laturit: Akut ja laturit ovat tärkeitä moottoripyörän navigointivarusteita. Akkuja käytetään virran syöttämiseen navigointilaitteille ja latureita akkujen lataamiseen.

Kannet ja kotelot: Kanta ja koteloita käytetään pitämään moottoripyörän navigointityökalut turvassa. Kansi ja kotelot auttavat suojaamaan moottoripyöräsi GPS ja kameralaitteita kaikilta vaurioilta.

Handheld GPS: Handheld GPS on myös moottoripyörien navigointilaite. Kädessä pidettävä GPS käyttää satelliittikolmiota määrittääkseen ja ilmoittaakseen käyttäjien nykyisen sijainnin digitaalisella kartalla.

Kartat: Pyöräkartat ovat ihanteellinen ajokumppani, kun se saapuu tekemään reittiä pyörällä. Pyöräkartat sisältävät erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit löytää tai suunnitella räätälöidyn radan moottoripyöräilytarpeisiisi perustuen.

Navigointi: Navigointijärjestelmää käytetään uusien teiden ja polkujen etsimiseen sekä ajan säästämiseen tai käänteiden maksimoimiseen, navigointijärjestelmän hyödyntäminen on välttämätöntä.

Radiopuhelimet: Kun useat moottoripyörät kiertävät yhdessä, radiopuhelimet ovat ihanteellinen tapa koko joukolle pitää yhteyttä.

Kellot: Älykellot tarjoavat sinulle erittäin tarkkoja tietoja moottoripyöräreitistäsi. Voit ostaa moottoripyöriin tarkoitettuja kelloja Alpinestars , Shark , Sena , Givi , Schuberth ja Shad .