Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Mitas

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Noin Mitas
"Mitas, tunnettu nimi moottoripyöräteollisuudessa, on vakiinnuttanut asemansa luotettavana brändinä, joka tarjoaa korkealaatuista ja luotettavaa varustusta pyöräilijöille. Mitas-renkaat on suunniteltu tarjoamaan ylivertaista pitoa, kestävyyttä ja ohjattavuutta erilaisilla pinnoilla.

Mitas-moottoripyörän renkaat ovat todiste brändin sitoutumisesta innovaatioihin ja laatuun. Olipa kyseessä sitten maanteillä risteily, haastavien maastojen navigointi tai motocross-radat, pyöräilijät voivat luottaa Mitakseen tarjoavan renkaan, joka vastaa heidän ajotyyliinsä asettamia vaatimuksia. Mitas-moottoripyörän renkaat on suunniteltu edistyksellisten urakuvioinnin ja kumiseosten avulla, mikä takaa optimaalisen pidon ja vakauden monenlaisissa ajokeliolosuhteissa.
Täydentäen renkaiden valikoimaansa, Mitas valmistaa myös korkealaatuisia sisäkumeja, jotka on suunniteltu kestämään moottoripyöräilyn rasituksia. Mitas-sisäkumit on valmistettu tarkasti tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä, vähentäen rengasrikkojen riskiä ja varmistaen sujuvan matkan kaikille kaksipyöräisille seikkailijoille.

Mitas ei pysähdy pelkkiin renkaisiin ja sisäkumeihin; brändi laajentaa sitoutumistaan huippulaatuun myös valmistamalla valikoiman moottoripyörätyökaluja, jotka vastaavat niin pyöräilijöiden kuin mekaanikkojenkin tarpeisiin. Mitas-moottoripyörätyökalut personoivat brändin omistautumista tehokkaan huollon ja korjausten helpottamiseen, mahdollistaen pyöräilijöiden pitää pyöränsä huippukunnossa.
Niille innokkaille, jotka nauttivat motocrossin adrenaliinintäyteisestä maailmasta, Mitas on suunnitellut erityisen tuotteen – Mitas-motocross-takarenkaan. Tämä erikoisvalmisteinen rengas on suunniteltu kestämään motocross-ratojen vaativat olosuhteet, tarjoten pyöräilijöille varmuutta hypyille, käännöksille ja haastavalle maastolle.
Perusolemukseltaan Mitas on tullut luotettavaksi nimeksi moottoripyöräyhteisössä, tarjoten kattavan valikoiman tuotteita, jotka vastaavat pyöräilijöiden moninaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten luotettavat Mitas-renkaat, kestävät sisäkumit, tehokkaat moottoripyörätyökalut tai erikoisvalmisteinen motocross-takarengas, Mitas jatkaa brändinä, johon pyöräilijät luottavat laatuun, suorituskykyyn ja adrenaliinin täyttämään ajokokemukseen."