Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Ogio

Information för Ogio
Grundat 1987 av Michael J. Pratt, Ogio började sin resa med ett uppdrag att omdefiniera bagage- och ryggsäcksindustrin. OGIO, en ledande designer och tillverkare av väskor, kläder och accessoarer, kan skryta med en rik historia av innovation och hängivenhet till sina atleter och aktiva konsumenter. OGIOs expansion inom golfbranschen, där det blev berömt för sina unika och hållbara golfväskdesigner. Utöver golf, OGIO utökade sitt sortiment för att tillgodose en mångsidig rad aktiviteter och livsstilar. Från ryggsäckar och resväskor till sportväskor och casual kläder, OGIOs designar har konsekvent betonat organisation, hållbarhet och stil.
OGIO ryggsäckar är berömda för sin exceptionella kvalitet, hållbara konstruktion och innovativa design. Flera fack, dedikerade fickor och tankeväckande inredningslayout ger gott om utrymme för att bära bärbara datorer, surfplattor, papperstillbehör, vattenflaskor och andra nödvändigheter. Oavsett om du åker till jobbet, klassen eller gymmet.
Ogio tankväskor är små, kompakta väskor som fästs på toppen av en motorcykls bränsletank. De är designade för att lagra nödvändiga föremål som plånböcker, telefoner, solglasögon och snacks, medan de lämnar förarens händer fria för att kontrollera motorcykeln.
Ogio Rally ryggsäckar är hållbara, mångsidiga ryggsäckar designade för vardagligt bruk. De erbjuder gott om förvaringsutrymme, organisationella fack och bekväma bärfunktioner, vilket gör dem idealiska för pendlare, studenter och resenärer. Ogio Rally ryggsäcksfack med dedikerad datorficka, flera fickor för tillbehör och sidofickor för vattenflaskor eller paraplyer. Tillverkad av högkvalitativa material som ripstopnylon och förstärkt sömnad för långvarig hållbarhet.
Ogio midjeväskor , även kända som fanny pack eller bälteväskor, är mångsidiga och bekväma väskor designade för att bäras runt midjan. De erbjuder handsfree bärning för nödvändiga föremål som telefoner, plånböcker, nycklar och solglasögon, vilket gör dem idealiska för vardagliga användning, resor eller utomhusaktiviteter.
Ogio bagageväskor är en rad hållbara och mångsidiga resväskor, duffelväskor och resväskor designade för den moderna resenären. De erbjuder en blandning av funktion, organisation och stil, som passar både för korta resor och långa äventyr.
En Ogio fuel tank ring är ett monteringssystem som fästs på bränsletanken på en motorcykel, som ger en säker och bekväm bas för att fästa en Ogio tankväska. Det består vanligtvis av en cirkelformad basplatta som ansluts till bränsletanken och en låsningsmekanism som möjliggör för tankväskan att lätt fästas och bortföras. Ogio fuel tank rings är gjorda av hållbara material som nylon eller ballistisk tyg och är designade för att tåla påfrestningar av daglig körning.
OGIO lyfter upplevelsen hos dem som söker sina produkter, och lämnar ett oförglömligt avtryck på världen av sport, resor och vardagsliv. Deras produkter är av hög kvalitet och stiliga, perfekta för personer som alltid är på språng. Oavsett om du utforskar staden, vandrar i bergen eller kör din motorcykel kommer Ogio-produkter att hjälpa dig att utnyttja din äventyr till max.