Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Ogio

Noin Ogio
Perustettu vuonna 1987 Michael J. Prattin toimesta, Ogio aloitti matkansa missiolla, jolla haluttiin uudelleenmääritellä matkalaukku- ja reppu-teollisuus. OGIO, johtava laukkujen, vaatteiden ja asusteiden suunnittelija ja valmistaja, väittää rikkaan historian innovatiivisuudesta ja sitoutumisesta sen urheilijoille ja aktiivisille kuluttajille. OGIOn laajeneminen golf-teollisuuteen, jossa se tuli tunnetuksi ainutlaatuisista ja kestävistä golf-laukkujen suunnitteluista. Golfin ulkopuolella, OGIO laajensi tuotevalikoimaansa tarjotakseen monipuolista toimintaa ja elämäntyylejä. Reppuista ja matkalaukuista urheilulaukuihin ja rentoonvaatetukseen, OGIOn suunnittelu korostaa jatkuvasti organisointia, kestävyyttä ja tyyliä.
Ogio reppuja pidetään erinomaisen laadukkaana, kestävänä rakenteena ja innovatiivisina suunnitteluina. Useat osastot, omistetut taskut ja harkitut sisustusratkaisut tarjoavat runsaasti tilaa tietokoneen, tabletin, kirjoitusvälineiden, vesipullojen ja muiden tärkeiden esineiden kuljettamiseen. Olipa suunta työhön, kouluun tai kuntosalille.
Ogio tankkikassit ovat pieniä, kompakteja laukkuja, jotka kiinnitetään moottoripyörän polttoainetankin yläosaan. Niitä on suunniteltu säilyttämään tärkeitä esineitä, kuten lompakkoja, puhelimia, aurinkolaseja ja välipaloja, jättäen samalla ajamisen käsiin vapauden hallita moottoripyörää.
Ogio Rally reppuja pidetään kestävinä, monikäyttöisinä reppuina, jotka on suunniteltu arkikäyttöön. Ne tarjoavat runsaasti säilytystilaa, organisointiosastoja ja mukavia kantokohtia, mikä tekee niistä täydellisiä matkustajille, opiskelijoille ja matkailijoille. Ogio Rally reppu sisäosasto on omistettu kannettavaan tietokoneeseen, useisiin taskuihin tarvikkeille ja sivutaskuihin vesipulloille tai sateenvarjoille. Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten ripstop-nylonia ja vahvistetusta ommeltyöstä, jotta kestävät pitkään käytössä.
Ogio vyölaukut, joita myös kutsutaan fanny-paketeiksi tai vyölaukuksi, ovat monikäyttöisiä ja käteviä laukkuja, jotka on suunniteltu kuljetettavaksi vyön ympärillä. Ne tarjoavat käsivapaan kuljetuksen tärkeille esineille, kuten puhelimille, lompakoille, avaimille ja aurinkolaseille, mikä tekee niistä täydellisiä arkikäyttöön, matkustamiseen tai ulkoiluun.
Ogio matkalaukut ovat kestäviä ja monikäyttöisiä matkalaukkuja, matkalaukkuja ja matkalaukkuja, joita on suunniteltu modernille matkailijalle. Ne tarjoavat yhdistelmän käytännöllisyyttä, organisointia ja tyyliä, joka palvelee sekä lyhytaikaisia matkoja että pitkäaikaisia seikkailuja.
Ogio polttoainetankin renkaalla on asennusjärjestelmä, joka kiinnitetään moottoripyörän polttoainetankkiin, jotta Ogio tankkikassi saadaan kiinnitettyä turvallisesti ja kätevästi. Se koostuu yleensä ympyrän muotoisesta pohjalevystä, joka yhdistetään polttoainetankkiin ja lukitusmekanismiin, joka mahdollistaa tankkikassin helpon kiinnittämisen ja irrottamisen. Ogio polttoainetankin renkaat valmistetaan kestävistä materiaaleista, kuten nailonista tai ballistisesta kankaasta ja on suunniteltu kestämään arkipäivän ratsastamisen rasitukset.
OGIO kohottaa niiden, jotka etsivät tuotteitaan, kokemuksia, jättäen jälki maailmaan urheilun, matkustamisen ja arjen elämän alueella. Heidän tuotteensa ovat korkealaatuisia ja tyylikkäitä, täydellisiä ihmisille, jotka ovat aina liikkeellä. Olipa kyseessä sitten kaupungin tutkiminen, vuoristossa retkeily tai moottoripyörän ajo, Ogio tuotteet auttavat sinua saamaan kaiken irti seikkailustasi.