up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Shad Sidofodral Set SH23

Shad Sidofodral Set SH23

Shad Sidofodral Set SH23

Shad Sidofodral Set SH23

plus
Shad

Shad Sidofodral Set SH23

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Shad Sidofodral Set SH23

SH23 sidofodral sticker ut för sin elegans, lätthet och funktionalitet.

De har bra aerodynamik och håller sin motståndskraft och vattentäthet.

Hela kapaciteten (23 liter) är användbar och öppningen på toppen gör att cyklaren når lasten utan att gå av cykeln.

Den innehåller ett extra cylinderlås som standard, om du vill använda en nyckel för att öppna alla tre fodral (sido- och toppfodral).

Eftersom alla toppar från SHAD-motorcykeln kan den vara öppen och stängd med bara en hand utan att du behöver använda nyckeln för att öppna den.

Vi använder bara nyckeln när vi vill låsa den på motorcykeln. Om du är en av dem som tar design ett steg framåt kommer du att kunna välja mellan de olika täckfärgerna som finns:

Vitt, nytt titan eller det färgade alternativet för att anpassa det efter eget tycke.

Väskan är monterad på motorcykeln med vårt nya system '' 3P SYSTEM '', unikt på marknaden.

Patenterad av SHAD och utmärker sig för sin integrerade och lätta design och har utvecklats med tanke på inte bara utseendet utan också att ge stor vikt vid säkerhet.

Integrerad design:

Monteringen är mycket mer integrerad i motorcykeln.

Den typiska rektangulära ramen försvinner och reduceras till endast en arm i form av en horisontell L som stöder de tre monteringspunkterna (3P) i höljet, vilket döljer monteringspunkterna när lådorna extraheras.

Både fodralets volym och lutningen på 3P-systemfästet har utformats för att flytta hela vikten så mycket som möjligt mot motorcykelns tyngdpunkt.

Detta ger mer säkerhet och stabilitet vid körning med last.

3-punktsförankringen ger både säkerhet och flexibilitet.

Det återspeglas i en liten svängning i fallet.

Den svängningen låter luften cirkulera runt höljet och undviker förankringseffekten av ett mer styvt och platt hölje.

Återigen, det ger mer säkerhet och stabilitet vid ridning.


Känner du till alla Shad Sidofodral Set SH23 funktioner? På motardinn, väljer vi motorcykelvaror som är skräddarsydda till olika aktiviteter och sporter. Om du letar efter andra Baggagevaror istället so kolla in hela vår Fallenkollektion. Alla märken vi säljer såsom Shad är kopplade till den sport eller aktivitet de är ämnade för. Alla våra grymma märken är testade av vårat expertteam i motorcykel!

Funktioner Shad Sidofodral Set SH23

Ljusposition
Sida
Färg
Svart

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

4.63 / 5

20 Recensioner

estrella estrella estrella estrella estrella
Skriv din recension

Du måste logga in på ditt konto för att skriva en recension.

Logga in

Bra produkt

-

Mycket trevlig produkt ser solid ut, att se över tiden.

Högkvalitativa sidoväskor för kawasaki z900 cykel

-

Jag beställde dessa snygga och ganska prisvärda sidoväskor till min Kawasaki Z900-cykel. Leverans till Finland tog ca 1,5 vecka. Jag är nöjd med väskorna och deras leverans.

Sh 23

-

Lite lång att skicka, verkade på lager men fanns inte men annars gick allt bra, effektiv assistans och fick i bra skick Produkten är perfekt för min VFR och korta resor tack jag rekommenderar

Shad sp33

-

10 stjärnor för tjänsten, leveransen och produkten. Kunde inte vara lyckligare

Perfekt för en suzuki gsx 1250 fa.

-

Jag beställde även dessa "SHAD 23" fodral till min far, eftersom de passar vår Suzuki GSX 1250 FA som om de vore anpassade. Inget vatteninträngande och inga problem även vid 240 km/h, då fodralen knappt eller inte alls sticker ut över förarens siluett. Rätt storlek med toppladdningsalternativ. PERFEKT. Till sist målade jag dem i motorcykelfärg vilket gav det hela den perfekta finishen. Jag kan verkligen rekommendera.

Sida bau

-

Jag gillade det verkligen, kvalitetsprodukt

Snygga väskor

-

Snygga och smidiga sidoväskor

Bra fall

-

Jag installerade fodralet och åkte på en resa på 900 km. Fallen var stabila, gav bra utrymme (mycket bättre än väntat!). I ett fall laddade jag all elektronik (kamera, laddare, kablar) + sportskor + kedjerengörings- och smörjset, i det andra - en kaffesats + mat. Det bästa fallet jag redan hade användes för de andra grejerna. Vi hade allvarliga sidvindar, lite regn, grusvägar, och fallen var helt bra! Bra val.

Shad sidofodral sh23 set 2u

-

Mycket solida resväskor och fixeringssatser ... nöjda med köpet.

Shad sh23

-

Bra produkt väldigt lätt att montera Shad SH23 Jag fick vänta 12 dagar på leverans men vi är värda att vänta.

Shad 23 väskor

-

En fantastisk produkt från Shad, enkel att installera och ser bra ut monterad på cykeln på 3P-systemet. Enda nackdelen är att Panniers kommer med en uppdaterad fixering för slutet av 3P-skenan som är lätt att byta över men jag hade monterat 3P på min cykel innan jag insåg att det blev lite knepigare. Mer råd än ett klagomål. Utmärkt service och bra pris från Motordinn med frakt till Storbritannien bara 3 dagar, även under julhelgen. Högt rekommenderad

För att passa vulkan

-

Kom inom några dagar efter att jag beställde ärmen, var väldigt lätt att installera på min Vulcan S och passar verkligen det. Inte säker på hur starka de är men kommer att passa för mitt syfte. Kan verkligen rekommendera.

Exakt

-

Lätt att ta på och ta av. Ser bra ut. Den levereras med ett extra lås för att placeras i toppfodralet och hantera allt med en enda nyckel.

Bra produkt

-

Fick skugg 23 sidofodral och installationsfästena, bra kvalitet, installerade inom en timme på min 2020 Vulcan S, ser bra ut, 4 stjärnor men bara för att det fanns 2 fel bultar i paketet för sidofästena, inte ett stort problem sedan Jag kunde använda befintliga bultar eftersom jag hade ett ryggstöd installerat. Annat än det, riktigt glad och nöjd. Bra jobbat. Expat i Filippinerna.

Fantastisk produkt och service !!

-

Fantastisk produktdesignkvalitet och pris bättre än vad jag förväntade mig, frakt till Melbourne Australien var strax under två veckor, tack för den fantastiska tjänsten! Definitivt rekommenderad säljare de förtjänar alla fem stjärnor !!

Satisfait

-

Livraison très rapide wow

Jag kände den höga kvaliteten.

-

Även om en japansk manual inte ingår finns det inga problem i installation och användning.SH40 används för det övre fodralet. Alla fodral kan låsas med en nyckel genom att byta ut nyckelkedjan som är kopplad till den här produkten. Denna tid, leveranstiden var sent, så jag betygsatt den som 4 stjärnor, men jag är nöjd med produkten. Tack så mycket.

Bra produkt

-

Produkten kommer i perfekt skick

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up