up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Shad Sidofodral Set SH23

Shad Sidofodral Set SH23

Shad Sidofodral Set SH23

Shad Sidofodral Set SH23

plus
Shad

Shad Sidofodral Set SH23

Perfect hierbij

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Shad Sidofodral Set SH23

SH23 sidofodral sticker ut för sin elegans, lätthet och funktionalitet.

De har bra aerodynamik och håller sin motståndskraft och vattentäthet.

Hela kapaciteten (23 liter) är användbar och öppningen på toppen gör att cyklaren når lasten utan att gå av cykeln.

Den innehåller ett extra cylinderlås som standard, om du vill använda en nyckel för att öppna alla tre fodral (sido- och toppfodral).

Eftersom alla toppar från SHAD-motorcykeln kan den vara öppen och stängd med bara en hand utan att du behöver använda nyckeln för att öppna den.

Vi använder bara nyckeln när vi vill låsa den på motorcykeln. Om du är en av dem som tar design ett steg framåt kommer du att kunna välja mellan de olika täckfärgerna som finns:

Vitt, nytt titan eller det färgade alternativet för att anpassa det efter eget tycke.

Väskan är monterad på motorcykeln med vårt nya system '' 3P SYSTEM '', unikt på marknaden.

Patenterad av SHAD och utmärker sig för sin integrerade och lätta design och har utvecklats med tanke på inte bara utseendet utan också att ge stor vikt vid säkerhet.

Integrerad design:

Monteringen är mycket mer integrerad i motorcykeln.

Den typiska rektangulära ramen försvinner och reduceras till endast en arm i form av en horisontell L som stöder de tre monteringspunkterna (3P) i höljet, vilket döljer monteringspunkterna när lådorna extraheras.

Både fodralets volym och lutningen på 3P-systemfästet har utformats för att flytta hela vikten så mycket som möjligt mot motorcykelns tyngdpunkt.

Detta ger mer säkerhet och stabilitet vid körning med last.

3-punktsförankringen ger både säkerhet och flexibilitet.

Det återspeglas i en liten svängning i fallet.

Den svängningen låter luften cirkulera runt höljet och undviker förankringseffekten av ett mer styvt och platt hölje.

Återigen, det ger mer säkerhet och stabilitet vid ridning.


motardinn, visar vi alla Shad Sidofodral Set SH23egenskaper. I vår motorcykel butik kan du hitta olika storlekar på Shad Sidofodral Set SH23. Säker betalning och garanterad frakt! Upptäck dessutom fler liknande produkter av Shad Sidofodral Set SH23 och ta del av våra andra erbjudanden på motorcykelutrustning.

Funktioner Shad Sidofodral Set SH23

Ljusposition
Sida
Färg
Svart

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

4.92 / 5

33 Recensioner

estrella estrella estrella estrella estrella
Skriv din recension

Du måste logga in på ditt konto för att skriva en recension.

Logga in
Shad Sidofodral Set SH23

Shad sh23 sidofodral

-

Mycket snabb leverans till Nya Zeeland, fodral passar lätt till min Super Meteor, och se ut som en del. Mer än nöjd med tjänsten och produkten. Bara för ordens skull ger jag aldrig någon 5 stjärnor. Men det här skulle vara en 4,5.

Shad Sidofodral Set SH23

Leverans till peru, utmärkt service

-

Shad23 sidoresväskorna anlände till Trujillo Peru med serpost utan problem och mycket snabbt fanns det inga tulltillägg, bara det som betalades vid köp. Mycket bra! Rekommenderad!

Shad Sidofodral Set SH23

Utmärkt service, mycket effektivt!

-

Hög prestanda. Jag beställde dessa resväskor omgående och de anlände till Frankrike inom 5 dagar. Perfekt kommunikation under hela leveransen. Väl förpackad. Jag rekommenderar Motardinn. Efter en roadtrip på mer än 1000 km på en mycket slingrande väg var resväskorna inga problem. Bara för information: SH 23-väskorna levereras med sina ändstycken för att monteras på 3P-bindningarna (vilket jag inte kände till, varför jag beställde ytterligare ändstycken, vilket inte är nödvändigt).

Shad Sidofodral Set SH23

Allt perfekt. snabb leverans.

-

Allt perfekt. Snabb leverans.

Shad Sidofodral Set SH23

Utmärkt design

-

Eleganta resväskor som inte bryter mot motorcykelns estetiska linje. En fullständig framgång!

Shad Sidofodral Set SH23

Shad zijkoffers

-

Sidoväskorna öppnas och stängs ordentligt. Den enda nackdelen jag finner är att låsen är i toppen, så att de kan fungera mindre efter ett tag och på grund av det nödvändiga regnet. Ett mycket behändigt system.

Shad Sidofodral Set SH23

Shad 23 sidofodral

-

Funktionellt lätt att installera även om jag var tvungen att lägga till distanser till 3P-fästet så att locket till väskan klarade Hondas handtag...men hela outfiten är robust och så lätt att ta bort fodral från cykeln...genialisk design. Inte vägtestad ännu men jag ser inga problem. Jag har behållit beslagen som följde med 3P-ramen ifall jag någonsin skulle vilja utöka till SH35/6!

Shad Sidofodral Set SH23

Passar till rebell 500 böter

-

toppfinish och rejäla väskor

Shad Sidofodral Set SH23

De utmärkte sig

-

Underbar kvalitet. Anlände i perfekta förhållanden.

Shad Sidofodral Set SH23

Topp

-

Kom snabbt till Portugal, 5 dagar. Bra förpackning, bra produktkvalitet jag kommer att köpa igen på motardinn

Shad Sidofodral Set SH23

Shad 23 sidor

-

Dessa sidofodral är vackra, min beställning kom vid den angivna tiden, jag rekommenderar att du lägger dina beställningar utan rädsla och med stort förtroende, för min del kommer jag att köpa igen mycket snart, tack igen för produkten.

Shad Sidofodral Set SH23

Perfekt för mitt miniäventyr

-

Shad SH23 väskorna var precis vad jag ville ha. De öppnas på toppen och klipps direkt på och av. Jag blev förvånad över att se att de sägs vara "ej passande" för NC750x och efter min forskning såg jag dessa installerade på många NC750x och så gick jag emot rekommendationerna från Shad. De passar perfekt. Som sagt, jag var tvungen att byta om plastlåset på P3-systemet. Jag skulle vilja lägga upp lite bilder på hur bra det hela blev. Motardinn gjorde ett bra jobb med att skicka alla mina produkter till USA. Tack så mycket!

Shad Sidofodral Set SH23

Ja...en annan perfekt passform

-

Jag gillade inte det ojämna utseendet på vissa modeller, och sedan stötte jag på SHAD-fodralet. Ser bra ut, så glad.

Shad Sidofodral Set SH23

Shadesh 23

-

Kvalitet utmärkt lättillgänglig montaggio

Shad Sidofodral Set SH23

Shad sh23 fick rebel 500

-

Lätt att installera DIY. Trevlig

Shad Sidofodral Set SH23

Bra produkt

-

Mycket trevlig produkt ser solid ut, att se över tiden.

Shad Sidofodral Set SH23

Högkvalitativa sidoväskor för kawasaki z900 cykel

-

Jag beställde dessa snygga och ganska prisvärda sidoväskor till min Kawasaki Z900-cykel. Leverans till Finland tog ca 1,5 vecka. Jag är nöjd med väskorna och deras leverans.

Shad Sidofodral Set SH23

Sh 23

-

Lite lång att skicka, verkade på lager men fanns inte men annars gick allt bra, effektiv assistans och fick i bra skick Produkten är perfekt för min VFR och korta resor tack jag rekommenderar

Shad Sidofodral Set SH23

Shad sp33

-

10 stjärnor för tjänsten, leveransen och produkten. Kunde inte vara lyckligare

Shad Sidofodral Set SH23

Perfekt för en suzuki gsx 1250 fa.

-

Jag beställde även dessa "SHAD 23" fodral till min far, eftersom de passar vår Suzuki GSX 1250 FA som om de vore anpassade. Inget vatteninträngande och inga problem även vid 240 km/h, då fodralen knappt eller inte alls sticker ut över förarens siluett. Rätt storlek med toppladdningsalternativ. PERFEKT. Till sist målade jag dem i motorcykelfärg vilket gav det hela den perfekta finishen. Jag kan verkligen rekommendera.

Shad Sidofodral Set SH23

Sida bau

-

Jag gillade det verkligen, kvalitetsprodukt

Shad Sidofodral Set SH23

Snygga väskor

-

Snygga och smidiga sidoväskor

Shad Sidofodral Set SH23

Bra fall

-

Jag installerade fodralet och åkte på en resa på 900 km. Fallen var stabila, gav bra utrymme (mycket bättre än väntat!). I ett fall laddade jag all elektronik (kamera, laddare, kablar) + sportskor + kedjerengörings- och smörjset, i det andra - en kaffesats + mat. Det bästa fallet jag redan hade användes för de andra grejerna. Vi hade allvarliga sidvindar, lite regn, grusvägar, och fallen var helt bra! Bra val.

Shad Sidofodral Set SH23

Shad sidofodral sh23 set 2u

-

Mycket solida resväskor och fixeringssatser ... nöjda med köpet.

Shad Sidofodral Set SH23

Shad sh23

-

Bra produkt väldigt lätt att montera Shad SH23 Jag fick vänta 12 dagar på leverans men vi är värda att vänta.

Shad Sidofodral Set SH23

Shad 23 väskor

-

En fantastisk produkt från Shad, enkel att installera och ser bra ut monterad på cykeln på 3P-systemet. Enda nackdelen är att Panniers kommer med en uppdaterad fixering för slutet av 3P-skenan som är lätt att byta över men jag hade monterat 3P på min cykel innan jag insåg att det blev lite knepigare. Mer råd än ett klagomål. Utmärkt service och bra pris från Motordinn med frakt till Storbritannien bara 3 dagar, även under julhelgen. Högt rekommenderad

Shad Sidofodral Set SH23

För att passa vulkan

-

Kom inom några dagar efter att jag beställde ärmen, var väldigt lätt att installera på min Vulcan S och passar verkligen det. Inte säker på hur starka de är men kommer att passa för mitt syfte. Kan verkligen rekommendera.

Shad Sidofodral Set SH23

Exakt

-

Lätt att ta på och ta av. Ser bra ut. Den levereras med ett extra lås för att placeras i toppfodralet och hantera allt med en enda nyckel.

Shad Sidofodral Set SH23

Bra produkt

-

Fick skugg 23 sidofodral och installationsfästena, bra kvalitet, installerade inom en timme på min 2020 Vulcan S, ser bra ut, 4 stjärnor men bara för att det fanns 2 fel bultar i paketet för sidofästena, inte ett stort problem sedan Jag kunde använda befintliga bultar eftersom jag hade ett ryggstöd installerat. Annat än det, riktigt glad och nöjd. Bra jobbat. Expat i Filippinerna.

Shad Sidofodral Set SH23

Fantastisk produkt och service !!

-

Fantastisk produktdesignkvalitet och pris bättre än vad jag förväntade mig, frakt till Melbourne Australien var strax under två veckor, tack för den fantastiska tjänsten! Definitivt rekommenderad säljare de förtjänar alla fem stjärnor !!

Shad Sidofodral Set SH23

Satisfait

-

Livraison très rapide wow

Shad Sidofodral Set SH23

Jag kände den höga kvaliteten.

-

Även om en japansk manual inte ingår finns det inga problem i installation och användning.SH40 används för det övre fodralet. Alla fodral kan låsas med en nyckel genom att byta ut nyckelkedjan som är kopplad till den här produkten. Denna tid, leveranstiden var sent, så jag betygsatt den som 4 stjärnor, men jag är nöjd med produkten. Tack så mycket.

Shad Sidofodral Set SH23

Bra produkt

-

Produkten kommer i perfekt skick

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up