up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

plus
Raidlight

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Produktbeskrivelse Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Denne hybridjakke er perfekt lagvis til kolde forhold. Brug af bundt baffle vindtæt stof til at holde isolering i brystområdet. Wintertrail stretch fleece sidepaneler og arme og et basislag vægt rygsøjle kanal for åndbarhed. Hold din kerne varm uden at begrænse bevægelsen.


Funktioner:

Vindtæt bryst
Limet baffel hulfiberisolering
Vintertrail stretch fleecearme og sider
3D Mesh baselags vægt rygsøjlekanal
Høj krave med fjederbelastet lynlås
2 lynlåslommer
Reflekterende detaljer
Atletisk pasform


Specifikationer:

Sammensætning:
Hovedstof: 100% polyester
Isolering: 100% polyamid


Teknologi:

Varm:
Hybridjakken bruger vores Thermofleece -stof og tilbyder enestående termisk ydeevne. Børstede fibre på indersiden giver fremragende isolering mod kulde og hjælper med at overføre sved væk fra huden. Brystpanelet er bygget af vindtæt stof med et lag varm hulfiberisolering i sammenføjede bafler, dette giver ekstra varme og beskyttelse til dit bryst.

Åndbar:
Wintertrail stretch fleece er fremragende til at flytte fugt væk fra huden og samtidig isolere dig. For at give varmen yderligere styring, ofte forårsaget af at have på en løbepakke/racevest, tilføjede vi en ryggradskanal i bundlaget for at frigøre overskydende varme.

Lommer:
Vi er sikre på, at du vil bruge denne jakke regelmæssigt gennem vinteren til mindre tekniske formål. Så vi tilføjede 2 håndlommer med lynlås for praktisk og sikring af din telefon, nøgler, kort osv., Når du handler.


Omsorg:

Vask ved en temperatur på højst 30 ° C
Ikke tørretumbles
Brug ikke skyllemiddel
Stryg ikke
Må ikke rensesSkynd dig at købe Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos runnerinn kan du også finde Jakker, eller Herretøj, vi har det du lige står og mangler. Køb Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+ og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Jakker tilbud.

Funktioner Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Hætte
With hood
Farve
Sort
Funktioner
Vindafvisende
Termiske
Reflekterende detaljer
Jakketype
Skaljakke

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Fantastisk produkt

-

Fantastisk produkt. Meget vandtæt og meget åndbar. Roms lille, 6´165 og XL passer godt.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up