up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

plus
Raidlight

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Produktbeskrivelse Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Denne hybridjakken er perfekt lagvis for kalde forhold. Ved hjelp av bindet baffle vindtett stoff for å holde isolasjon i brystområdet. Wintertrail stretch fleece sidepaneler og armer og en base lag vekt ryggrad kanal for pusteevne. Hold kjernen varm uten å begrense bevegelsen.


Funksjoner:

Vindtett bryst
Limt baffel hulfiberisolasjon
Wintertrail stretch fleecearmer og sider
3D Mesh baselagsvekt ryggradskanal
Høy krage med fjærbelastet glidelås
2 lommer med glidelås
Reflekterende detaljer
Atletisk passform


Spesifikasjoner:

Sammensetning:
Hovedstoff: 100% polyester
Isolasjon: 100% polyamid


Teknologi:

Varm:
Hybridjakken bruker Thermofleece -stoffet, og tilbyr eksepsjonell termisk ytelse. Børstede fibre på innsiden gir utmerket isolasjon mot kulde og hjelper til med å overføre svette vekk fra huden. Brystpanelet er bygget av vindtett stoff som holder et lag varm hulfiberisolasjon i sammenføyde baffler, dette gir ekstra varme og beskyttelse til brystet.

Pustende:
Wintertrail stretch fleece er utmerket til å flytte fuktighet vekk fra huden og samtidig isolere deg. For å gi ytterligere styring til varme, ofte forårsaket av bruk av løpepakke/løpevest, la vi til en ryggradskanal i grunnlaget for å frigjøre overflødig varmeoppbygging.

Lommer:
Vi er sikre på at du vil bruke denne jakken regelmessig gjennom vinteren for mindre tekniske bruksområder. Så vi la til to håndlommer med glidelås for praktisk bruk og for å sikre telefonen, nøkler, kort etc. når du handler.


Omsorg:

Vask ved en temperatur som ikke overstiger 30 ° C
Ikke tørketrommel
Ikke bruk tøymykner
Ikke stryk
Ikke tørrrensØnsker du og kjøpe Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Jakker hos nett løping og triathlon butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste løping og triathlon produkter, som er tilpasset dine behov på runnerinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Herreklær tilbud.

Spesifikasjoner Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Hette
With hood
Farge
Svart
Funksjoner
Vinntett
Termikker
Reflekterende detaljer
Type jakke
trekk

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Raidlight Jakke Ultralight 2.0 MP+

Flott produkt

-

Flott produkt. Veldig vanntett og svært pustende. Roms liten, 6´165 og XL passer godt.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up