Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Jack & Jones

Om Jack & Jones
Finn det perfekte Jack and Jones-utseendet ditt hos Dressinn. Merket ble etablert i 1990 med sin første kolleksjon av jeans. I mer enn et kvart århundre har han ikke stoppet å vise sin lidenskap for denim. Det hele startet med et lite team, men etter mange år med å bevise seg selv for verden, samlet han flere mennesker på veien. Etter suksessen med å gi et utmerket par Jack and Jones jeans til sine forbrukere, begynte selskapet å fullføre garderoben til menn og kvinner, med et bredt utvalg av klær. Så bestemte han seg for å utvide sortimentet til mange kolleksjoner som fritidsklær, sportstøy, urban og klassisk bekledning, sko og andre tilbehør. Kort sagt, Jack and Jones-klær er indikert for enhver anledning. Det er mye mer enn et motebrandt knyttet til denim.

Kle deg klassisk med Jack and Jones

Jack and Jones tilbyr stilig, høykvalitetsklær. Det har noe for hver hendelse, enten det er et formelt møte eller en avslappet dag ute. Jack and Jones-skjorter er et perfekt match for å parre med dine nye jeans. Sømløs og elegant samtidig for å gi deg det beste utseendet som kan øke selvtilliten din til et nytt nivå. De er ikke bare mote, men gir deg stor komfort. Hettegensere er et must i både menns og kvinners garderober. Jack and Jones-hetegensere er moderne og allsidige, slik at du kan ha dem i lang tid. Disse hettene kan brukes som et lagringsalternativ med din klassiske t-skjorte for et stilig utseende eller lagt som en jakke for varme. Det er et fantastisk og moderne alternativ for å fylle garderoben din med utseende som aldri går ut av stil. Ikke bare denim, men også bukser fra Jack and Jones er gode alternativer for et øyeåpnende utseende. De tilbyr mange design og stylingalternativer for å gjøre deg super stilig og moderne. I tillegg til dette, har det en komplett samling av tilbehør for hver stil. Kort sagt, Jack and Jones er et av de perfekte merkene som tilbyr høykvalitets og stilige klær for menn, kvinner og barn.