up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Oakley Radarlock Pitch Polarized Lenses

Oakley Radarlock Pitch Polarized Lenses

Oakley Radarlock Pitch Polarized Lenses

Oakley Radarlock Pitch Polarized Lenses

plus
Oakley

Oakley Radarlock Pitch Polarized Lenses

Produktbeskrivning Oakley Radarlock Pitch Polarized Lenses

Anpassa dig till förändrade ljusförhållanden eller ändra bara utseendet genom att byta till ett annat objektiv på några sekunder. Välj form och färg för att optimera din prestanda och välj en ventilerad design om du vill kyla luftflödet. Linser med Iridium®-beläggning ställer exakt in ljusöverföringen för din miljö. Icke ventilerade linser finns tillgängliga med polarisering för att blockera bländande bländningsstrålar. Oakley-polarisering eliminerar dis och distorsion som finns i konventionell teknik för att skapa den bästa polariserade optiken på planeten.


Teknologi:

Polarized®:
Förbättrad säkerhet, komfort och prestanda, Oakley HDPolariserade linser filtrerar bort 99% av reflekterad bländning utan dis och optisk distorsion som kan levereras med polariserade linser tillverkade med konventionella tillverkningstekniker.Funderar du på att köpa Oakley Radarlock Pitch Polarized Lenses? Detta är en av stjärnprodukterna på runnerinn, din löpning och triathlonbutik online. Priset är 98.49 $, under begränsad tid! På runnerinn kan du ta del av de största förmånerna och hitta produkter från Oakley till bästa pris. Alla våra löpning och triathlonprodukter har en kvalitetsgaranti från tillverkaren.

Funktioner Oakley Radarlock Pitch Polarized Lenses

Linstyp
Polariserade
Linskategori
Kat.3 - Solig/starkt ljus
Färg
Grå
Underkategori
Glasögon
Produkttyp
Linser

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up